Engelska

Kurser i affärsengelska

Kurser i affärsengelska
4.3
1456
(1 456 betyg)
4.3

Om du letar efter kurser i affärsengelska så har du hittat rätt! EF erbjuder ett stort urval av språkutbildingar – utomlands, på företaget eller online. Våra kurser ligger på alla nivåer: från nybörjare i affärsengelska till avancerat EF Master Business English program. Vi skräddarsyr språkutbildningar efter varje person eller företags specifika behov – och garanterar resultat.

Kurser i affärsengelska

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USAEnglandMaltaSydafrikaSingapore
EF English Live

EF English Live

19+ år
Online
Lär dig engelska när, var och hur du vill via världens största onlineskola, EF English Live. Vi erbjuder lektioner 24/7 för alla kunskapsnivåer.
Länder: Studera online
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online eller utomlands
Förbered er för framtiden med våra innovativa och resultatfokuserade kurser. Betrodda av tusentals företag runt om i världen.
Länder: Språkutbildning online eller på företaget oavsett var du befinner dig.

Kurser i Business English – utomlands, online eller på företaget

Engelska talas av över 1.8 miljarder människor över hela världen, varav 380 miljoner har det som sitt första språk. Majoriteten av internationella konferenser hålls på engelska och allt fler storföretag väljer engelska som koncernspråk i en undersökning bland anställda på internationella företag uppgav 49% av de tillfrågade att de dagligen använder engelska på arbetsplatsen. Effektiv professionell kommunikation är oumbärlig på en global arbetsmarkad och företagen ställer allt större krav på individuella språkkunskaper. Inte undra på att allt fler inser vikten av att investera i utbildning i affärsengelska, prognoser visar att antalet engelskstuderande kommer att nå två miljader inom de närmaste tio till femton åren.

Lära dig affärsengelska med EF

EF har mer än 50 års erfarenhet inom språkutbildning och 400 skolor och kontor över hela världen. Eftersom vi gör allt själva kan vi upprätthålla vår strikta kvalitetsstandard. För att kunna erbjuda det mest effektiva utbildningsalternativet åt dig investerar vi i både lärare och nödvändig teknologi. Våra lärare i affärsengelska deltar regelbundet i seminarier för att lära sig om de senaste rönen vad gäller utbildning, pedagogik och akademiska trender för att sedan ta med sig detta till undervisningen i klassrummen.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.