VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Kurser i affärsengelska

Om du letar efter kurser i affärsengelska så har du hittat rätt! EF erbjuder ett stort urval av språkutbildingar – utomlands, på företaget eller online. Våra kurser ligger på alla nivåer: från nybörjare i affärsengelska till avancerat EF Master Business English program. Vi skräddarsyr språkutbildningar efter varje person eller företags specifika behov – och garanterar resultat.
Kurser i affärsengelska

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: EnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSydafrikaFörenade Arabemiraten

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: EnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSydafrikaFörenade Arabemiraten

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: EnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSydafrika

EF English Live

19 + år
Online
Ta del av lektioner när som helst, var som helst, på alla kunskapsnivåer på världens största onlineskola, EF English Live.
Land: Studera online

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online eller utomlands
Förbered er för framtiden med våra innovativa och resultatfokuserade kurser. Betrodda av tusentals företag runt om i världen.
Land: Språkutbildning online eller på företaget oavsett var du befinner dig.

Kurser i Business English – utomlands, online eller på företaget

Engelska talas av över 1.8 miljarder människor över hela världen, varav 380 miljoner har det som sitt första språk. Majoriteten av internationella konferenser hålls på engelska och allt fler storföretag väljer engelska som koncernspråk i en undersökning bland anställda på internationella företag uppgav 49% av de tillfrågade att de dagligen använder engelska på arbetsplatsen. Effektiv professionell kommunikation är oumbärlig på en global arbetsmarkad och företagen ställer allt större krav på individuella språkkunskaper. Inte undra på att allt fler inser vikten av att investera i utbildning i affärsengelska, prognoser visar att antalet engelskstuderande kommer att nå två miljader inom de närmaste tio till femton åren.

Lära dig affärsengelska med EF

EF har mer än 50 års erfarenhet inom språkutbildning och 400 skolor och kontor över hela världen. Eftersom vi gör allt själva kan vi upprätthålla vår strikta kvalitetsstandard. För att kunna erbjuda det mest effektiva utbildningsalternativet åt dig investerar vi i både lärare och nödvändig teknologi. Våra lärare i affärsengelska deltar regelbundet i seminarier för att lära sig om de senaste rönen vad gäller utbildning, pedagogik och akademiska trender för att sedan ta med sig detta till undervisningen i klassrummen.