Språkkurser i England

En språkkurs i England är det klassiska sättet att förbättra sin engelska på. Det finns en hel del att utforska i detta varierade land, från metropolen London till den vackra landsbygden. Efter din språkkurs i England kommer du att kunna prata engelska med självförtroende i alla typer av sammanhang. Lär dig engelska i England under en språkkurs, det engelska språkets hemvist. Från Manchester till London, Bournemouth till Oxford, det finns många fascinerande platser att studera på. Sedan 1965 har svenskar studerat engelska i England med EF, så att du kan räkna med ditt livs upplevelse.

Språkkurser i England
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

16 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 12 språk och 52 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-52 veckor
Vuxna och yrkesverksamma
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 14 år
2-4 veckor
I juniorgrupp
Upplev din första utlandsresa utan föräldrar under en trygg gruppresa med språklektioner och roliga aktiviteter.
Land: England
Stad: RookesburyLondonIsle of Wight
EF Språkresor

EF Språkresor

14 - 17 år
2-4 veckor
I Grupp
Åk på språkresa utomlands i en grupp med en erfaren EF-ledare. Lär dig språk och träffa nya vänner från hela världen.
Land: England
Stad: LondonOxfordBrightonHastingsTorquay

EF:s språkkurser i England låter dig utforska landets olika sidor

Välj att åka till England på språkkurs och du får uppleva det engelska språket i dess hemland. EF erbjuder språkkurser till England för både barn, ungdomar och vuxna. Besök kosmopolitiska storstäder som Manchester, London eller Edinburgh, upplev semesterkänslan på Englands sydkust i traditionella badorter som Brighton, eller Bournemouth, andas in den akademiska atmosfären i universitetsstäder som Oxford eller Cambridge. Under en engelsk språkkurs i England har du chansen att lära känna den genuina engelska kulturen - allt från eftermiddagste med scones till Harry Potter-liknande slott, tvåvåningsbussar och röda brevlådor. En språkkurs i England kan vara i två somriga semesterveckor eller i flera månader, beroende på vad du vill ha ut av din tid i Storbritannien. Välj mellan att bo i en engelsk värdfamilj eller på ett studenthem med andra EF-studenter från hela världen.

Planera din engelska språkkurs i England

England är ett relativt litet land till ytan, men det har massor att erbjuda. Den stora fördelen med att åka på språkkurs till England är att du har möjlighet att upptäcka alla Englands olika sidor på relativt kort tid. Vare sig du är ung eller gammal, i en storstad eller på en mindre semesterort, så erbjuder EF alltid ett fullspäckat aktivitetsprogram under kvällar och eftermiddagar. Du kommer att ha många chanser att utforska både England och dina intressen - sparka boll med det lokala fotbollslaget, shoppa loss bland Londons världsberömda butiker eller känn historiens vingslag i Baths vindlande gränder. Förbered dig inför din resa genom att läsa på om landet och om de olika aktiviteterna som erbjuds. På så sätt kan du vara säker på att du inte missar något och se till att du får ut det mesta av din språkkurs i England.