Språkkurser i engelska i Cambridge

Språkkurser i engelska i Cambridge
4.6
458
(458 betyg)
4.6

En språkkurs i Cambridge är en perfekt plats att lära sig engelska på. Denna stad är starkt präglad av sin akademiska bakgrund och Charles Darwin, Isaac Newton och Francis Bacon var alla studenter i Cambridge. Gå i samma fotspår som dessa kända vetenskapsmän och upplev det akademiska livet med en språkkurs i Cambridge. Plugga engelska i Cambridge och få ut det mersta av att leva i en av Englands mest akademiska städer. Alla våra kurser kan skräddarsys för att passa dig. När du kommer till Cambridge för att studera engelska, kan du anpassa dina engelskastudier kring sightseeing eller välja en mer intensiv språkkurs. 

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: Cambridge
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Cambridge
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Cambridge
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Cambridge

Språkkurser i engelska i Cambridge

Gratis broschyr

Språkkurs i Cambridge

Vill du lära dig engelska och skulle vilja testa på att uppleva livet i en av de mest kända akademiska städerna i Storbritannien? Om svaret är ja, då är en språkkurs i Cambridge perfekt för dig! Cambridge är den perfekta platsen att förbereda sig om du vill ta dina studier vidare till engelskt universitet. En professionell engelsk utbildning i Cambridge är ett utmärkt tillägg i ditt CV. Eller vill du  spendera mer tid i Cambridge, utforska staden och lära dig engelska samtidigt. Oavsett vilken typ av engelskkurs i Cambridge du letar efter har vi något som passar dina behov.

Fantastiska sevärdheter och arkitektur

Cambridge har fantastiska sevärdheter: den fantastiska utsikten över King's College Chapel från floden Cam, den gotiska arkitekturen, studenter som cyklar till föreläsningar och sommarpunting längs med floden. När du väljer en språkkurs i Cambridge innebär det att du kan fortsätta att lära dig engelska, även när du inte är i klassrummet, genom att besöka några av de många museerna eller spendera lite tid i de vackra parkerna och gröna utrymmena i Cambridge och öva din engelska med klasskamrater. En språkkurs i Cambridge är det perfekta sättet att få en smak av studentlivet i ett av Storbritanniens äldsta och mest prestigefyllda städer.