Språkkurser i engelska i Cambridge

Språkkurser i engelska i Cambridge
4.6
458
(458 betyg)
4.6

En språkkurs i Cambridge är en perfekt plats att lära sig engelska på. Denna stad är starkt präglad av sin akademiska bakgrund och Charles Darwin, Isaac Newton och Francis Bacon var alla studenter i Cambridge. Gå i samma fotspår som dessa kända vetenskapsmän och upplev det akademiska livet med en språkkurs i Cambridge. Plugga engelska i Cambridge och få ut det mersta av att leva i en av Englands mest akademiska städer.

Språkkurser i engelska i Cambridge

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Bristol
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Cambridge
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Cambridge
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Cambridge

Språkkurs i Cambridge

Vill du lära dig engelska och skulle vilja testa på att uppleva livet i en av de mest kända akademiska städerna i Storbritannien? Om svaret är ja, då är en språkkurs i Cambridge perfekt för dig! Cambridge är den perfekta platsen att förbereda sig om du vill ta dina studier vidare till engelskt universitet. En professionell engelsk utbildning i Cambridge är ett utmärkt tillägg i ditt CV. Eller vill du  spendera mer tid i Cambridge, utforska staden och lära dig engelska samtidigt. Oavsett vilken typ av engelskkurs i Cambridge du letar efter har vi något som passar dina behov.

Fantastiska sevärdheter och arkitektur

Cambridge har fantastiska sevärdheter: den fantastiska utsikten över King's College Chapel från floden Cam, den gotiska arkitekturen, studenter som cyklar till föreläsningar och sommarpunting längs med floden. När du väljer en språkkurs i Cambridge innebär det att du kan fortsätta att lära dig engelska, även när du inte är i klassrummet, genom att besöka några av de många museerna eller spendera lite tid i de vackra parkerna och gröna utrymmena i Cambridge och öva din engelska med klasskamrater. En språkkurs i Cambridge är det perfekta sättet att få en smak av studentlivet i ett av Storbritanniens äldsta och mest prestigefyllda städer.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.