England

Språkkurser i engelska i Brighton

Språkkurser i engelska i Brighton
4.6
544
(544 betyg)
4.6

Att gå en språkkurs i Brighton är ett perfekt sätt att förbättra din engelska samtidigt som du njuter av Englands bästa stränder. Våra språkkurser i Brighton använder sig av modern teknologi och vår patenterade undervisningsmetod för att hjälpa dig att snabbare börja prata engelska. Förbättra dina språkkunskaper och lär känna en av Englands mest bohemiska städer när du ska plugga engelska i Brighton

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Brighton

Våra kurser i Brighton

När du ska plugga engelska i Brighton kan du anpassa ditt program efter dina behov. Är du intresserad av att klara ett språktest som TOEFL eller är du intresserad av att få engelska färdigheter som du kan använda professionellt? Vill du förbereda dig för vidare studier till ett universitet i England eller är du intresserad av att hitta en praktikplats med ett företag i Brighton. Oavsett dina mål är vår språkkurs i Brighton utformade med den flexibilitet du behöver för att skräddarsy dem till dina mål och en filosofi som sätter studentens prestation i centrum för allt vi gör.

Plugga engelska i Brighton

Brighton är en omtyckt stad i England eftersom denna kuststad är känd för sin annorlunda karaktär och kreativa atmosfär. Många Londonbor semestrar i Brighton och kallar staden  "London by the sea". Under din engelska kurs i Brighton kommer du besöka Brighton Pier, ett ikoniskt landmärke, hem till ett nöjesfält med karuseller, kaféer och restauranger. Studentlivet i Brighton är livligt året runt med två universitet i staden - University of Brighton och Sussex University. Din engelska kurs i Brighton blir den perfekta tiden för att lära känna denna roliga kärleksfulla stad vid havet.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.