Språkkurser i engelska i Brighton

Språkkurser i engelska i Brighton
4.6
544
(544 betyg)
4.6

Att gå en språkkurs i Brighton är ett perfekt sätt att förbättra din engelska samtidigt som du njuter av Englands bästa stränder. Våra språkkurser i Brighton använder sig av modern teknologi och vår patenterade undervisningsmetod EFEKTA för att hjälpa dig att snabbare börja prata engelska. Förbättra dina språkkunskaper och lär känna en av Englands mest bohemiska städer när du ska plugga engelska i Brighton. Denna vackra badort på englands södra kust är känd för sin arkitektur och färgstarka omgivning. Staden ligger på mycket praktiskt avstånd till London, och för resor till resten av Storbritannien.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Brighton
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Brighton

Språkkurser i engelska i Brighton

Gratis broschyr

Våra kurser i Brighton

När du ska plugga engelska i Brighton kan du anpassa ditt program efter dina behov. Är du intresserad av att klara ett språktest som TOEFL eller är du intresserad av att få engelska färdigheter som du kan använda professionellt? Vill du förbereda dig för vidare studier till ett universitet i England eller är du intresserad av att hitta en praktikplats med ett företag i Brighton. Oavsett dina mål är vår språkkurs i Brighton utformade med den flexibilitet du behöver för att skräddarsy dem till dina mål och en filosofi som sätter studentens prestation i centrum för allt vi gör.

Plugga engelska i Brighton

Brighton är en omtyckt stad i England eftersom denna kuststad är känd för sin annorlunda karaktär och kreativa atmosfär. Många Londonbor semestrar i Brighton och kallar staden  "London by the sea". Under din engelska kurs i Brighton kommer du besöka Brighton Pier, ett ikoniskt landmärke, hem till ett nöjesfält med karuseller, kaféer och restauranger. Studentlivet i Brighton är livligt året runt med två universitet i staden - University of Brighton och Sussex University. Din engelska kurs i Brighton blir den perfekta tiden för att lära känna denna roliga kärleksfulla stad vid havet.