Engelska

Engelska för barn

Engelska för barn
4.3
1456
(1 456 betyg)
4.3

Upplev ditt livs bästa sommar när du åker på engelska språkkurser för barn med EF. Förbättra dina språkkunskaper under sommaren samtidigt som du lär känna vänner från olika delar av världen. Hur låter en sommar spenderad utomlands med sol och bad varje dag, utflykter till spännande platser, grillkvällar på stranden och spännande äventyr tillsammans med nya vänner. Testa på en annorlunda semester med EF.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland

Varför en kurs i engelska för barn?

När du lär dig ett språk på sommarlovet kommer det inte bara vara positivt för dina betyg i skolan utan du kommer även ha en fantastisk tid utomlands, särskilt när du kommer lära dig språket på de mest spännande och vackraste platserna i världen. Våra lektioner är kreativt utformade som kombinerar modernt och onlinebaserat lärande på ett roligt och nytänkande sätt. Samtidigt ser vi till så våra studenter involverar sig i olika intressen och hobbies under deras språkkurs, vi kombinerar nytta med nöje så att språkinlärningen sker på ett naturligt och roligt sätt.

Språkkurser för barn

Vi har kurser speciellt designade för barn som vill lära sig engelska utomlands. Du kommer inte bara förbättra dina färdigheter i engelska utan du har också tid till att utforska nya aktiviteter i en spännande miljö. Om du gillar sport och vill fortsätta med dina sportaktiviteter även på sommaren eller testa på en ny aktivitet kan våra speciella sportläger vara perfekt för dig. Testa på att spela fotboll i England med kända Chelsea fotball club eller lär dig att surfa bland vågorna i USA. Om du är gillar att rida har vi även språkkurser för dig som vill förbättra dina ridkunskaper med hjälp av en professionell tränare. Vi har även språkkurser med fokus på vattensportaktiviteter där du kan testa på allt från att dyka, surfa, snorkla och simma. Är du mer intresserad av det kreativa så finns det aktiviteter som konst, musik och fotografering. Det finns något för alla intressen och oavsett erfarenhet kan du testa på våra aktiviteter under en språkkurs. Våra dagliga lektioner sker i en internationell grupp tillsammans med professionella lärare som alla är engelsktalande.

En spännande och lärorik sommar för barn

Våra kurser som är fokuserade på engelska för barn kommer förbereda ditt barn för framtiden, när barn får testa på att läsa engelska utomlands, kommer de lära sig mer än bara ett nytt språk. De kommer få nya viktiga lärdomar som kommer vara värdefulla för framtiden. Ditt barn kommer lära känna människor från hela världen på sin språkkurs och kommer få lära sig mer om andra kulturer. Dessutom blir barn som åker på språkkurser bättre på att hantera oväntade vardagssituationer i en ny stad och på ett nytt språk. Alla dessa erfarenheter är oerhört utvecklande och något som kommer förbereda ditt barn för framtida studier. När ett barn åker utomlands för en språkkurs kommer även barnet återvända hem mer självsäker, med nya erfarenheter och kommer kunna ta ansvar på ett helt annat sätt än innan.  Eleverna på våra språkkurser utvecklar sina språkkunskaper som ger ett försprång till det kommande skolåret, får vänner från hela världen och har en oförglömlig sommar utomlands. Språkkurserna är trygga för både dig och ditt barn då det alltid finns en EF-ledare vid deras sida dygnet runt. 

Våra destinationer

Du kan välja mellan fem spännande destinationer som USA, England eller Malta bland annat när du vill lära dig engelska utomlands med EF. Kombinera kunskap med äventyr under en sommar på en spännande destination. Spendera förmiddagarna med att lära dig engelska med våra erfarna lärare, eftermiddagarna med din favorit hobby eller upptäck spännande sevärdheter tillsammans med dina klasskompisar. Du kommer snabbt att träffa nya vänner och skapa minnen för livet tillsammans. Våra destinationer som vi erbjuder om du vill lära dig engelska är:

Vad vi erbjuder på våra språkkurser

EF erbjuder engelska för barn med klassbaserade kurser men även camps och studioalternativ. Då får ditt barn lära sig engelska genom innovativa språklektioner samt på vår sightseeingturer och utflykter. Eller så kan de förbättra sin engelska när de utför sin favorithobby med EF studio eller camp. Våra språkkurser för barn består av fyra sessioner per dag där teoretisk språkinlärning och gruppaktiviteter blandas. Kort fakta om våra kurser i engelska för barn:

  • Välj mellan tre olika boendeformer
  • Välutbildad personal som har uppsikt över ditt barn dygnet runt
  • Dagliga aktiviteter, utflykter inklusive transport
  • En EF-ledare som kommer vara med ditt barn under hela resan
  • Språkundervisning med certifierade EF-lärare
  • Måltider
  • Välkomst- och avskedsfest
  • Avresemöten 

Varför ska du välja EF?

För oss är det oerhört viktigt att föräldrar känner ett förtroende för oss när det väljer att skicka iväg sina barn på en språkkurs med oss. På EF har vi över 50 års erfarenhet av att organisera språkkurser med våra egna skolor, boenden och våra egna lärare. Det är viktigt för oss att vi personligen ser över alla delar av våra utbildningar och kurser så att du som förälder känner dig trygg med oss. Dessutom under hela resan, från flygplatsen till språkkursen och tillbaka hem igen, har alla barn sällskap av våra erfarna ledare som finns där som stöd och ser till så att allt går rätt till, dygnet runt.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.