Engelska

Studera engelska utomlands

Studera engelska utomlands
4.9
1456
(1 456 betyg)
4.9

Oavsett om du är nybörjare eller redan har bra språkkunskaper i engelska, med EF kan du studera engelska på någon av våra flexibla språkkurser. Vill du lära dig engelska så är det bästa sättet att göra det utomlands i landet där språket talas dagligen. Våra innovativa kurser skiljer sig från andra engelskakurser, fokus ligger på kommunikation kombinerat med den senaste tekniken och erfarna modersmålslärare.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USAEnglandMaltaSydafrikaSingapore

Vill du plugga engelska utomlands?

Drömmer du om att besöka New York och vill bo i staden som aldrig sover eller vill du pricka av Great Barrier Reef från din bucketlist? Hur låter en solnedgång i Sydafrikas savann eller att hänga på stranden i Malta efter lektionstid? Med EF har du ett dussintal drömdestinationer världen över om du vill läsa engelska. Från England och Kanada i norr till Nya Zeeland och Sydafrika i söder. Våra destinationer gör det möjligt för dig att lära känna olika kulturer samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper. Dessutom kommer du lära känna nya vänner från hela världen när ni tillsammans upptäcker platser och förbättrar era språkkunskaper. 

Vårt breda utbud av engelskakurser utomlands 

Engelska är ett riktigt globalt språk och talas i alla världens hörn. EF:s språkkurser i engelska undervisas också över hela världen - från Australien och Nya Zeeland i söder, till Kanada och Seattle i norr. Våra engelskakurser är speciellt utformade efter dina behov, vare sig du behöver lära dig grunderna, bättra på?affärsengelskan, se snabba resultat med en intensivkurs i engelska,?eller förbereda dig inför en officiellt erkänd språkexamen som TOEFL eller Cambridge English Certifikat. En utbildning i engelska utomlands är perfekt för dig som vill se snabba framsteg i din språkinlärning, lära känna människor från hela världen samt uppleva ett riktigt äventyr på en av världens mest spännande destination.

Med våra innovativa undervisningsmetoder kommer du lära dig engelska på nolltid. Att studera engelska utomlands har aldrig varit enklare och roligare, kombinera äventyr och kunskap när du kliver utanför din komfortzon och upptäcker världen. Att lära sig engelska utomlands tillåter dig att tillämpa språket varje dag både under lektionstid och med lokalbefolkningen. Du kommer bli förvånad över vilka framsteg du gör när du är omgiven av engelskan dygnet runt. 

Att tänka på inför att studera engelska utomlands

Kom ihåg att det finns många olika engelska dialekter och engelskspråkiga kulturer. Att studera engelska i kosmopolitiska New York skiljer sig fundamentalt från en engelsk kurs i avslappnade Melbourne eller internationella Singapore. Därför är det viktigt att sätta sig ner och tänka igenom vad du vill ha ut av din?språkkurs i engelska innan du bokar din resa. Vill du leva strandliv med surfing, grillkvällar på stranden med doften av solkräm? Då är soldränkta Malta, härliga Miami Beach eller kändistäta L. A. platserna för dig. Är du ute efter storstadshopping, sofistikerade barer och världskända teatrar bör du besöka London, New York, eller Sydney. Om du är en naturmänniska kanske du hellre vill vandra bland Irlands gröna kullar, Nordamerikas orörda vildmarker eller Australiens vida landskap. EF erbjuder destinationer för engelska språkkurser på spännande destinationer jorden runt, och för alla åldrar. Du kan välja allt mellan en nybörjarkurs till en intensivkurs i engelska. Kontakta oss så berättar vi mer hur det är att studera engelska utomlands! 

De mest populära resmålen för engelskastudier utomlands är England och USA. Dessa eftertraktade destinationer lockar varje år tusentals internationella studenter som vill lära sig engelska. Vart du ska välja att studera engelska utomlands beror på dina personliga mål och intressen. Om du vill ha en unik upplevelse när du studerar engelska utomlands rekommenderar vi dig att studera engelska på destinationer som Irland, Kanada, Malta eller Australien. Är du den äventyrliga typen, så ska du studera engelska i Sydafrika eller på Nya Zeeland. Oavsett vilket land du väljer för dina engelskastudier utomlands, kan du vara säker på att du får högkvalitativundervisning och en upplevelse utöver det vanliga med oss.

Varför ska du välja en engelskakurs utomlands med EF? 

Det mest effektiva sättet att få flytande språkkunskaper är att studera engelska utomlands. Med hjälp av våra utvalda ämneslärare, den mest aktuella språktekniken och interaktionen med lokalbefolkningen på plats når varje deltagare en högre nivå var sjätte vecka. Vi har en variation av engelska skolor i många länder så som USA, Australien, Storbritannien eller Nya Zeeland. Du kan också lära dig engelska på platser som är mer exotiska så som Kapstaden och Singapore. Oavsett vilken destination du väljer så kommer du dra nytta av var flera ars erfarenhet. Sedan 1965 undersöker vi ständigt nya och mer effektiva undervisningsmetoder som garanterar dig framsteg inom det engelska språket. Oavsett om du bara läser engelska i två veckor eller upp till ett år på någon av vara engelskspråkiga skolor så kommer du lära dig otroligt mycket av bara åka iväg.

Att lära sig engelska utomlands är meriterande i en alltmer global värld särskilt om du vill arbeta internationellt i framtiden. Idag är engelskan ett officiellt språk i många länder världen över och många människor talar engelska som andraspråk. Att lära sig engelska utomlands är meriterande i en alltmer global värld särskilt om du vill arbeta internationellt i framtiden. Det ger dig många konkurrensfördelar på arbetsmarknaden och ditt CV kommer sticka ut bland mängden när du söker jobb. När du pluggar engelska utomlands så kan du välja mellan att läsa en bas, allmän eller intensivkurs beroende på förutsättningar och intresse. I slutet av kursen erhåller du ett internationellt erkänt certifikat som förbättrar dina möjligheter när du söker till ett universitet utomlands bland annat. Med EF:s utbud av kurser och program kan du skräddarsy din utbildning i engelska efter dina akademiska eller professionella ändamål. När du ska studera engelska utomlands kan du även välja till ett antal tillvalsämnen samt praktik eller volontärarbete. 

Priser för en engelskakurs utomlands  

Priset för att studera engelska utomlands varierar mycket beroende på vad du vill inkludera i ditt program. Du kan finansiera dina språkkurser i engelska med CSN, det betyder att från och med året du fyller 20 så kan du ansöka om studiemedel och bekosta en del av studierna med hjälp av CSN. Du får hjälp av våra studievägledare att fylla i din ansökan om studiemedel och de sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan börja planera ditt livs äventyr. Vi garanterar den bästa kvaliteten när du väljer en utbildning i engelska både under lektionstid och på din fritid. Priserna för att läsa en engelskakurs avgörs av flera faktorer 

  • Antal lektioner per vecka.  
  • Längden på din engelskakurs utomlands, välj mellan 2-52 veckor 
  • Destinationen du väljer.

Jag vill plugga engelska utomlands, hur går jag tillväga?

Hur man lär sig engelska varierar beroende från person till person och ålder. Vi erbjuder kurser för alla åldrar från barn och ungdomar till vuxna som vill lära sig engelska. Vi har skolor som är speciellt lämpade för vuxna där man även har aktiviteter utanför klassrummet som endast är för den äldre målgruppen. Om du är yngre så kommer du läsa en språkkurs med studenter från världens alla hörn som är i samma ålder som dig själv. På EF har vi språkkurser för alla som vill plugga engelska oavsett ålder, nivåer och intressen. 

I över 50 år har vi på EF organiserat språkkurser och utbildningar utomlands. Vi hjälper dig gärna genom de olika valmöjligheterna för att tillsammans skräddarsy rätt språkkurs åt dig när du ska läsa engelska utomlands. Om du vill veta mer eller om du vill få ett personligt prisförslag för din språkkurs, hjälper våra studievägledare dig gärna på vägen. Kontakta oss på 08-587 930 00 så hjälper vi dig hela vägen eller så kan du beställa en broschyr full av användbar information om att lära sig engelska utomlands.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.