Språkkurser i Korea

Välj från ett brett utbud av språkkurser i Korea och nå din fulla potential. Oavsett om du vill kombinera en resa till Korea med intensiva studier, eller om du vill bli flytande i koreanska under ett utbytesår, så har vi kurser som passar dig. Vårt futuristiska campus i Seouls Gangnam området är en spektakulär plats för att studera och samtidigt ha nära till äventyr. Läs en koreanskakurs och bli uppslukad av en unik och fantastisk kultur i detta underbara land.

Språkkurser i Korea
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Korea
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

16 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 12 språk och 52 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Korea
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-52 veckor
Vuxna och yrkesverksamma
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Korea
EF Språkresor

EF Språkresor

14 - 17 år
2-4 veckor
I Grupp
Åk på språkresa utomlands i en grupp med en erfaren EF-ledare. Lär dig språk och träffa nya vänner från hela världen.
Land: Korea

Lära sig koreanska - Våra kurser

Det finns inget bättre sätt att lära sig koreanska än när du åker till Korea och är omgiven av språket. Att studera koreanska i Seoul skiljer sig från att lära sig koreanska hemma i Sverige. Vi använder oss utav innovativa inlärningsmetoder under våra lektioner så att du lär dig koreanska på ett annorlunda och roligt sätt. Dessutom skräddarsyr vi våra språkkurser i koreanska efter dina personliga ändamål och intressen. Du väljer själv vilket tempo du vill ha på din koreanskakurs när du studerar koreanska i Korea och du kan välja mellan en allmän och intensivkurs i koreanska.

  • Kursstart är varje måndag året runt. Börja när du vill!
  • Välj att plugga koreanska i Seoul mellan 2-52 veckor
  • Baskurs: 20 lektioner/vecka
  • Allmän kurs: 26 lektioner/vecka
  • Intensivkurs: 32 lektioner/vecka
  • Additional language exams – Förbered dig inför en TOEFL eller TOEIC examen
  • Vi har kurser speciellt anpassade för alla åldrar både för barn, ungdomar och vuxna

 

Vår skola i Korea

Studera koreanska i Seoul på vår skola som är centralt belägen i Kyobo Towers som är ett trendigt område i Gangnam. Här har du nära till roliga och spännande sevärdheter i staden och har enkelt att utforska Seoul efter lektionstid. Vår språkskola i Seoul har alla moderna bekvämligheter som du behöver så att du kan lära dig koreanska på ett bekvämt och effektivt sätt. Vi fokuserar på små klasser och innovativa inlärningsmetoder så att du kan utvecklas och göra framsteg mycket snabbare.

Boende på vår språkkurs i Korea

Värdfamilj: Lär känna den koreanska kulturen på djupet och lev som lokalbefolkningen när du bor hos en värdfamilj i Seoul. Här kommer du vara omgiven av språket även efter lektionstid och kan testa dina nya kunskaper i koreanska med din värdfamilj. Upptäck hur ditt uttal och ordförråd förbättras när du har konversationer med din värdfamilj.

Studenthem: Bo tillsammans med dina internationella vänner från hela världen mitt i hjärtat av Seoul och dessutom nära vår skola när du ska studera koreanska i Korea. När du bor centralt har du nära till Koreas alla häftiga sevärdheter och får uppleva den koreanska storstadenspulsen på riktigt. Våra studenthem erbjuder även Wi-Fi, måltider och mycket mer. Om du väljer att åka på vår koreanskakurs med en kompis kan ni även bo tillsammans på vårt studenthem.

Vilken koreanskakurs är rätt för dig?

Vårt breda utbud av språkkurser har något att erbjuda alla. Vill du lära dig koreanska snabbt? Då har vi intensivkurser där du kommer se resultat från dag ett. Är du nyfiken och vill lära dig ett nytt och spännande språk? Då borde du välja en baskurs i koreanska där du får grundläggande kunskaper i språket. Kanske åker du på semester till Korea och vill passa på att lära dig språket? Våra spännande språkkurser till Seoul kombinerar en unik blandning turistattraktioner, kulturella upplevelser och språkinlärning. Vi har verkligen språkkurser i Korea för alla. Om du vill bemästra det mystiska språket koreanska, ta dina första steg idag och registrera dig.

Vad kostar det att lära sig koreanska?

Du kan finansiera en del av din koreanskakurs i Korea med CSN vilket betyder att från och med året du fyller 20 år kan du ansöka om studiemedel. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan om studiemedel. På EF garanterar vi den bästa kvaliteten när du ska läsa en språkkurs, både inom och utanför skolan. Priserna för att läsa en språkkurs avgörs av flera faktorer:

  • Antalet lektioner du väljer när du ska studera koreanska i Korea
  • Längden på din koreanskakurs
  • Destinationen du väljer när du ska läsa en språkkurs

För att få veta mer om vår koreanskakurs eller om du vill ha ett personligt prisförslag för din språkkurs kan du kontakta våra studievägledare på 0200-81 00 00. Eller så kan du också beställa en broschyr full av användbar information om att studera koreanska i Korea.