Våra program
Filtrera

Studera på Irland

Studera på Irland och upptäck denna charmiga ö som är vacker, gästvänlig och kulturrik, allt på samma gång utan att vara överfylld av studenter. Från korta program för ungdomar på sommaren till längre, mer studieinriktade program för studenter och vuxna, vi har alla typer av program för att studera på Irland.

Hitta program efter din ålder

Gör något ovanligt - studera på Irland

Majoriteten av studenter som vill plugga engelska reser till Storbritannien och glömmer bort att man även kan lära sig engelska om man studerar på Irland - en oförglömligt vacker ö med en av de mest charmiga dialekterna i hela den engelsktalande världen. På EF:s språkcenter i Dublin kan du njuta av irländarnas öppna och pratglada manér när du går på kafé eller museum efter lektionerna. Smaka på en nybryggd Guinness och fira St Patrick´s day med stil i en grön hatt. När du pluggar på Irland kan du ta helgerna till att utforska de böljande gröna kullarna som har gett Irland smeknamnet "smaragdön" eller den klippiga och dramatiska Atlantkusten. Irland är en riktigt litterär nation och hem till flera av den moderna litteraturens giganter som Oscar Wilde, James Joyce och Samuel Beckett. I Dublin kan du gå i deras fotspår och kanske få inspiration till att själv skriva ett riktigt mästerverk när du pluggar på Irland?

Fördelar med att plugga engelska med EF

Om du väljer att plugga på Irland med oss så drar du nytta av samma världsledande utbildningspaket som på alla våra engelskadestinationer. Från ögonblicket du bokar din resa har du tillgång till vårt unika språkinlärningsprogram på nätet. Det låter dig finslipa dina språkkunskaper inför att du ska studera på Irland, och du kan hålla dem i trim när du kommit hem igen. Du har möjlighet att ta ett EF Advanced Diploma som ger dig spetskunskaper inför en karriär inom din valda bransch - allt från mode och design till hotell och turism. Du kan förbereda dig inför en internationellt erkänd språkexamen och vår erfarna personal kan även hjälpa dig att ansöka till universitet om du vill fortsätta studera på Irland eller i andra engelsktalande länder.

Utforska program efter populära destinationer