Studera utomlands

Studera på Irland

Studera på Irland
4.7
816
(816 betyg)
4.7

Studera på Irland och upptäck denna charmiga ö som är vacker, gästvänlig och kulturrik, allt på samma gång utan att vara överfylld av studenter. Från korta program för ungdomar på sommaren till längre, mer studieinriktade program för studenter och vuxna, vi har alla typer av program för att studera på Irland.

Studera på Irland

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Irland
Städer: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Irland
Städer: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Irland
Städer: Dublin
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Irland
Städer: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: Irland

Studera i Dublin

Studera i Dublin med entusiastiska studenter från hela världen över. Våra program i Dublin har en perfekt mix av olika nationaliteter, men alla har ett och samma mål: att prata bättre engelska. Att studera i Dublin är ett bra sätt att lära känna Irland och ett bra första steg ut i världen. Om du vill lära dig engelska och samtidigt uppleva den Irländska kulturen, då är det en perfekt idé att studera i Dublin. Dublin är en livlig stad som är stor nog för att alltid vara intressant och liten nog för att behålla sin genuina charm. Du kan studera i Dublin oavsett om du är nybörjare i engelska eller på en högre nivå, vi har program som passar alla. Även om du vill lära dig engelska för framtida resor, eller för att förbereda dig inför framtida studier, så kommer du uppnå dina mål när du studerar i Dublin. Utforska vårt programutbud för att veta hur du går till väga för att börja studera i Dublin.

Gör något ovanligt - studera på Irland

Majoriteten av studenter som vill plugga engelska reser till Storbritannien och glömmer bort att man även kan lära sig engelska om man studerar på Irland - en oförglömligt vacker ö med en av de mest charmiga dialekterna i hela den engelsktalande världen. På EF:s språkcenter i Dublin kan du njuta av irländarnas öppna och pratglada manér när du går på kafé eller museum efter lektionerna. Smaka på en nybryggd Guinness och fira St Patrick´s day med stil i en grön hatt. När du pluggar på Irland kan du ta helgerna till att utforska de böljande gröna kullarna som har gett Irland smeknamnet "smaragdön" eller den klippiga och dramatiska Atlantkusten. Irland är en riktigt litterär nation och hem till flera av den moderna litteraturens giganter som Oscar Wilde, James Joyce och Samuel Beckett. I Dublin kan du gå i deras fotspår och kanske få inspiration till att själv skriva ett riktigt mästerverk när du pluggar på Irland?

Fördelar med att plugga på Irland med EF

Om du väljer att plugga på Irland med oss så drar du nytta av samma världsledande utbildningspaket som på alla våra engelskadestinationer. Från ögonblicket du bokar din resa har du tillgång till vårt unika språkinlärningsprogram på nätet. Det låter dig finslipa dina språkkunskaper inför att du ska studera på Irland, och du kan hålla dem i trim när du kommit hem igen. Du har möjlighet att ta ett EF Advanced Diploma som ger dig spetskunskaper inför en karriär inom din valda bransch - allt från mode och design till hotell och turism. Du kan förbereda dig inför en internationellt erkänd språkexamen och vår erfarna personal kan även hjälpa dig att ansöka till universitet om du vill fortsätta studera på Irland eller i andra engelsktalande länder.

Utforska Dublin medan du pluggar

Att studera i Dublin är en värdefull upplevelse för studenter i alla åldrar. Lär dig engelska och lär känna Irlands största och viktigaste stad medan du upplever den irländska charmen. Oavsett om du reser hit på en språkresa eller tar ett studieår för att studera i Dublin, så kommer du vilja ta en paus från din språkundervisning för att utforska staden och öva dig att prata språket såklart! Låt dig hänföras av Dublin Castle vackra arkitektur och Irlands största kyrka, St Patrick's Cathedral, besök stadens zoo eller smaka på utbudet från Guiness fabriken- det finns något för alla i Dublin!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.