Våra program
Filtrera

Studera på Malta

Att plugga på Malta är ett mycket behagligt sätt att lära sig engelska på. Med en kort, intensiv resa kan du finslipa din engelska. En längre vistelse hjälper dig bli flytande i språket, och ger dig ett värdefullt engelskacertifikat. Du kan skräddarsy ditt program efter dina mål när du pluggar på Malta med oss.

Hitta program efter din ålder

Plugga på Malta

När du bestämmer dig för att plugga på Malta så kommer du att förbättra dina engelskkunskaper samtidigt som du får utforska denna pärla i medelhavet. Att plugga på Malta kommer att kännas som en semester med alla rolig aktiviteter och interaktiva klasser som hjälper dig att utveckla dina kommunikationsfärdigheter. Uppnå dina mål i engelska medan du pluggar på Malta. Du skräddarsyr din kurs utefter dina behov och önskemål. Vi erbjuder kurser med olika längd, med allt från två veckor upp till ett år, och för alla typer av studenter, oavsett om du är nybörjare eller om du bara vill finslipa din engelska.

Skräddarsy ditt program

Plugga på Malta för att uppnå dina drömmar! Är det en fartfylld karriär på en internationell marknad du drömmer om? Du kanske har bestämt dig för att plugga på ett engelskspråkigt universitet? Eller kanske vill lära dig tillräckligt bra engelska för att kunna skaffa vänner när du är ute och reser på ditt sabbatsår? Vad du än vill få ut från att studera på Malta, så har vi en kurs som passar. Flexibla, skräddarsydda utbildningar gör det lättare för dig att följa upp och uppnå dina engelska mål. Välj allt från en språkresa på två veckor till ett studieår!