Studera på Malta

Studera på Malta
4.9
838
(838 betyg)
4.9

Att plugga på Malta är ett mycket behagligt sätt att lära sig engelska på. Med en kort, intensiv resa kan du finslipa din engelska. En längre vistelse hjälper dig bli flytande i språket, och ger dig ett värdefullt engelskacertifikat. Du kan skräddarsy ditt program efter dina mål när du pluggar på Malta med oss.

Studera på Malta

Studera på Malta

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Malta
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Malta
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Malta
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Malta
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50 + år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Malta

Plugga på Malta

När du bestämmer dig för att plugga på Malta så kommer du att förbättra dina engelskkunskaper samtidigt som du får utforska denna pärla i medelhavet. Att plugga på Malta kommer att kännas som en semester med alla rolig aktiviteter och interaktiva klasser som hjälper dig att utveckla dina kommunikationsfärdigheter. Uppnå dina mål i engelska medan du pluggar på Malta. Du skräddarsyr din kurs utefter dina behov och önskemål. Vi erbjuder kurser med olika längd, med allt från två veckor upp till ett år, och för alla typer av studenter, oavsett om du är nybörjare eller om du bara vill finslipa din engelska.

Skräddarsy ditt program

Plugga på Malta för att uppnå dina drömmar! Är det en fartfylld karriär på en internationell marknad du drömmer om? Du kanske har bestämt dig för att plugga på ett engelskspråkigt universitet? Eller kanske vill lära dig tillräckligt bra engelska för att kunna skaffa vänner när du är ute och reser på ditt sabbatsår? Vad du än vill få ut från att studera på Malta, så har vi en kurs som passar. Flexibla, skräddarsydda utbildningar gör det lättare för dig att följa upp och uppnå dina engelska mål. Välj allt från en språkresa på två veckor till ett studieår!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.