Våra program
Filtrera

Utbytesstudent på Malta

Kombinera en avslappnad strandsemester med att vara utbytesstudent på Malta. Efter dina engelskalektioner på morgonen, så kommer du ha tid till att njuta av de kritvita stränderna på denna Medelhavsö. Som utbytesstudent på Malta kommer du att lära dig engelska på nolltid, tack vare våra erfarna lärare och små klasser.

Hitta program efter din ålder

Utbytesstudent på Malta

Som utbytesstudent på Malta kommer du njuta av de vackra stränder samtidigt som får förstklassig engelska undervisning. Förmiddagarna spenderar du i klassrummet tillsammans med en liten klass och erfarna lärare som ger dig den hjälp du behöver för att göra snabba framsteg. Efter lektionstid kan du koppla av på vackra stränder och umgås med de gästvänliga lokalinvånarna. Öns avkopplade medelhavsatmosfär ger dig dessutom den perfekta studiemiljön. Du kommer att få en fantastisk upplevelse som utbytesstudent på Malta.

En ö med mycket att upptäcka

Åk som utbytesstudent till Malta och du kommer inte att ångra dig. På denna Medelhavsö syns sällan regn till på sommaren, och dess soldränkta stränder är perfekta för att koppla av på efter lektionerna. Strosa runt i huvudstaden Valetta vid havet och beundra arkitekturen från 1500-talet, eller åk ut till landsbygden för att utforska uråldriga ruiner. Som utbytesstudent på Malta kommer du att följa ett schema som kombinerar lektionstid med aktiviteter, utflykter, och fritid så att du lär dig engelska samtidigt som du har kul. Om du vill lära dig engelska samtidigt som du är på semester, så ska du åka som utbytesstudent till Malta!