EF & Olympiska Spelen

Vänskap. Framgång. Respekt. Dessa är den Olympiska rörelsens kärnvärden. Sedan Baron Pierre de Coubertin grundade de moderna Olympiska Spelen, har den Internationella Olympiska Kommittén uppmuntrat unga och vuxna att arbeta mot en bättre, fredligare värld.

Detta är en mission som vi förstår väl på EF. Sedan 1988 har EF arbetat med OS för att skapa och leverera en mängd utbildningslösningar som främjar förståelse och sammanhållning vid de Olympiska och Paralympiska Spelen. Vi har tillhandahållit språktest online för volontärer, designat digitala läroplaner om sport och OS för elever och studenter, undervisat professionell språkkunskap till de organiserande Olympiska Kommitteerna.

Våra avtal inkluderar:

  • Officiell leverantör av språkundervisning för vinter-OS i Peking 2022
  • Tokyo 2020 officiell sponsor för språkundervisning
  • Officiell sponsor för utbildningstjänster för vinter-OS i PyeongChang 2018
  • Officiell leverantör av språkundervisning för sommar-OS i Rio de Janeiro 2016
  • Officiell sponsor av språkprogram för vinter-OS i Sochi 2014
  • Officiell leverantör av språkundervisning för OS i Peking 2008
  • Officiell språkskola för sommar-OS i Seoul 1988

EF:s passion för de Olympiska värderingarna fortsätter långt bortom de avslutande ceremonierna. Under hela OS-är vår Olympiska EF-ambassadör och OS-guldmedaljör DeeDee Trotter på resande fot genom världen för att inspirera med sina tal om ledarskap, uthållighet, och att bryta ner barriärer.

I över 30 år har EF stolt stått bakom de Olympiska värdena genom våra samarbeten. Nu ser vi fram emot Tokyo 2020, och fortsätter därmed vår historia med OS, når ut till fler och diversifierade befolkningar tillsammans och skapar upplevelser som på riktigt kan öppna upp världen.