Sista chansen för sommaren 2024 - se platstillgång här
STEAM Camp
STEAM Camp

STEAM Camp

Se hit framtida innovatörer! Upptäck den spännande världen inom naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap, konst och matematik...
Läs mer
20 Lektioner/ vecka
(40 minuter per lektion)
 • Ålder:
  13-18 år
 • Typ av språkresa:
  All-inclusive gruppresa
 • Startdatum:
  Hör av dig till oss för specifika datum för gruppresor
 • Boende:
  Delat flerbäddsrum på EF Campus
 • Var:
  EF Campus i Los Angeles (Pasadena)

EF Academy-campuset i Pasadena (Los Angeles) erbjuder en trygg och säker miljö för boende och inlärning, precis som på ett internat. Det finns flertalet toppmoderna byggnader med datorlabb och konststudios.

STEAM camp erbjuder en perfekt kombination av engelsklektioner och ett stort utbud av både individuella uppgifter och grupparbeten. Eleverna drar nytta av EF:s långa erfarenhet av att lära ut engelska och arrangera gruppresor samtidigt som de lär sig STEAM ämnen av våra EF Academy lärare. Eleverna kommer att jobba inom olika typer av projekt i varierande områden såsom programmering, digitalkonst, 3D-printing med mera.

Utöver de akademiska och konstnärliga möjligheterna kommer vårt STEAM camp även erbjuda massor med roliga aktiviteter för eleverna såsom filmkvällar, talangtävlingar utomhusaktiviteter och andra roliga sociala aktiviteter som kommer få eleverna att hitta nya vänner.

​Vårat STEAM camp är en spännande och lärorik upplevelse för elever som vill utforska sina intressen inom dessa områden samtidigt som de får njuta av en rolig och social språkupplevelse.

Location:Los Angeles

Paketresa i grupp Språkresor från 2-4 veckor. Flyg, transfer, EF-ledare, kursavgift, boende och måltider är inkluderat.

Be om ett prisförslag så kommer en studievägledare att skicka mer information om resan, pris och datum.

EF Learning Guarantee
EF’s Inlärningsgaranti
Du kommer att avancera minst en språknivå vart sjätte vecka* om du deltar i alla lektioner samt slutför samtliga uppgifter. Vår metod garanterar att du gör maximala framsteg - annars bjuder vi på gratis språklektioner tills du uppnår nästa nivå. *Detta kan variera för andra språk än engelska.