EF International High School Camp

Lägg till för 16.950 kr

Få den bästa starten på ditt år med EF International High School Camp. På ett ikoniskt campus nära New York kommer du att djupdyka in i den amerikanska kulturen med en fantastisk blandning av engelskalektioner, roliga aktiviteter och utflykter. Camp hjälper våra elever att bygga upp självförtroende och att öva på hur man skaffar nya vänner när de kommer till sina värdfamiljer och skolor, men också att bygga ett nätverk av vänskap med utbytesstudenter som ger sig ut på samma resa

800

studenter från 13 länder

10

dagar av spännande och lärorika aktiviteter

3

Heldagsutflykter till Manhattan och andra historiska platser

Få vänner från hela världen

EF International High School Camp ger dig det självförtroende du behöver för att göra en framgångsrik start på ditt utbytesår. Genom att samla studenter från över 13 olika länder som kommer att göra ett utbytesår precis som du, är Camp chansen att lära sig om andra kulturer, träffa vänner, delta i sportevenemang och roliga aktiviteter innan du ger dig ut i ditt livs äventyr.

Upptäck New York City och upplev amerikansk kultur

Camp är en riktigt unik upplevelse! Studenterna får ge sig ut på en heldagsutflykt till New York City, dagsresa till Philadelphia och en resa till en nöjespark. De deltar i sporter och aktiviteter på campus som gör att de kan slappna av, bygga upp sitt självförtroende och träna på att skaffa nya vänner. Att öva på dessa sociala aktiviteter på camp gör att våra studenter lättare kan skapa nya vänskaper när de kommer till sina värdfamiljer och nya skolor.

Gör dig redo för att bo i USA på riktigt

Camp är också ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om den amerikanska livsstilen, öva på att prata engelska varje dag och att få förstahandsinsikter om hur din amerikansk high school-upplevelse kommer att se ut. Att delta i praktiska lektioner och aktiviteter efter skolan hjälper dig att bygga den verktygslåda du kommer att använda under ditt år i USA.

"Att träffa alla glada, nervösa och likasinnade elever hjälpte mig verkligen att komma i rätt stämning för att starta året. Jag träffade många vänner och lärare som hjälpte mig när jag behövde stöd under hela mitt år. Detta hjälpte mig att kunna nå ut till människor i samma båt för att klara av flera utmaningar jag upplevde under mitt år.”

/Timothy från Sverige

Vad är fördelarna med Camp?

Målet med EF Camp är att ge dig en smidig övergång till ditt nya gymnasieliv.

Prata engelska varje dag

På EF Camp uppmuntras du att endast tala engelska. Efter tio dagars fördjupning i språket kommer du att känna dig redo och trygg att resa vidare till din värdfamilj.

Ett nytt sätt att lära

Lektionerna på EF Camp är utformade för att hjälpa dig bygga en verktygslåda för framgång. En interaktiv läroplan som fokuserar på kritiskt tänkande och självständighet. Klassrumsaktiviteter är från att förstå hur man spenderar pengar till att smakprova den lokala maten!

Aktiviteter och event

Du kan prova på nya fritidsaktiviteter som fotboll, rugby, cheerleading, dans, matlagning och volleyboll. Du kommer att få uppleva roliga aktiviteter från din nya kultur, samt delta i spännande kvällsevenemang som en talangshow, Game Show och Sports Tournament.

Förberedande kurser

EF Camp-deltagare förbereder sig för sitt år utomlands genom att lära sig mer om kulturen och vardagen i sitt värdland. De utökar sin engelska slang, lär sig att förstå lokala språktrender, studerar rätt etikett och utvecklar kulturella färdigheter som kommer att tjäna dem under hela året.

Dags/kvällsutflykter

På Camp kommer studenter redan under sin första vecka kunna bocka av saker på sin bucketlist. Med en hel dag för att utforska New York City, Philadelphia och en dagstur till ett nöjes- och vattenland, kommer deras år garanterat att börja med nya upplevelser och unika minnen.

Ett globalt nätverk

EF Camp är mer än bara chansen att öppna våra studenters ögon för deras värdfamiljs kultur. Med utbytesstudenter från 13 olika länder i Europa och Asien är det en unik möjlighet för dem att lära sig om andra kulturer och få vänner från hela världen.

Upplev EF Camp

10 dagar av lärande och nya vänskaper

Med ett packat schema av lektioner och aktiviteter, ger Camp våra studenter en försmak av hur livet kommer se ut på en amerikansk high school

Dag 1: Flyg till New York

Resan börjar med flyget till USA. På flyget kommer du sannolikt att träffa många andra EF-studenter och kommer att välkomnas av EF-personal när du passerar tullen i New York!

Dag 2: Parade of Nations

Vi hyllar alla olika kulturer i Parade of Nations på väg till lägrets öppningsceremoni. Efter invigningsceremonin möter du lärarna för din skola och på kvällen deltar du i en aktivitet på hela lägret.

Dag 3: Lektioner börjar

Din första heldag med lektioner och fritidsaktiviteter. Strukturerad som en vanlig gymnasieskola kommer du att fyra klasser. Det kommer att finnas aktiviteter efter skolan som amerikansk fotboll, volleyboll, cheerleading, musik och simning.

Dag 4: Pep rally

Denna dag kommer du att följa ditt vanliga klassschema följt av ett pep-rally.

Dag 5: NYC rundtur

Start your day by getting on a boat and seeing New York City from the water as you venture to Liberty Island. Starting by exploring New York City by seeing The Brooklyn Bridge, Wall Street, or the 9/11 Memorial, you will end the day in the glow of Times Square!

Dag 6: Volleybollturneringen börjar

Under dagen kommer du att följa ditt klassschema och på kvällen börjar vår stora volleybollturnering. Du kommer se vad High School spirit handlar om i USA när varje High School tävlar om vem som blir volleybollmästare!

Dag 7: Baseball under the lights

Efter dagens lektioner finns det inga aktiviteter eftersom vi kommer ta en tidig grillmiddag innan vi beger oss iväg för att delta i den helamerikanska traditionen att se en basebollmatch!

Dag 8: Vanlig dag med lektioner

Denna dag blir det en vanlig dag med lektioner och med volleybollsfinaler på kvällen. Du kan heja på din High School eller spela i turneringen! I slutet av kvällen kommer vi att informera dig om avresan från Camp till din värdfamilj.

Dag 9: En hel dag på nöjesparken Dorney Park

Det är dags för att åka till Dorney Park och Wildwater Kingdom. Du kommer kunna åka berg-och-dalbana, svalka dig i en vattenrutschkana och njuta av en rolig dag i solen med vänner från hela världen!

Dag 10: Dags att säga hejdå

Sista dagen på Camp och det är mycket som ska göras. Dagen startar med en examensceremoni med din klass. Sedan är det dags att packa ihop alla saker och göra sig redo att bege sig till värdfamiljen. Under kvällen arrangeras en talangshow, avskedsdisko och väldigt snart går bussen mot flygplatsen. Du kommer vara väl förberedd för att börja ditt utbyte!

Upplev EF Camp

Upplev high school spirit på Muhlenberg Campus

Genom att lära sig och bo på det ikoniska gymnasiet vid Muhlenberg College kommer våra studenter att uppleva det typiska USA-campuslivet för första gången. Det gröna campuset ligger nära New York i ett bostadsområde i Allentowns West End, Pennsylvania och erbjuder alla typer av klassrum och sportfaciliteter samt sovsalar där våra studenter kommer att bo och lära känna varandra.

"En plats där du kan vara dig själv och få nya vänner från hela världen. Det finns inte ett bättre sätt att börja sitta äventyr."

-Tonje från Norge

→ Följ våra studenter #efcamp

Vårt åtagande för en hållbar framtid

Vi kompenserar frivilligt för koldioxidutsläppen från denna (och varje) upplevelse du har med EF.

ef.com/hellozero