Region- och delstatsval

USA är en blandning av olika kulturer, människor och landskap. Varje region har sin egen personlighet. Studenter som vill bo i en speciell del av landet kan betala en tilläggsavgift och får då önska tre eller flera delstater, eller en av fem regioner i USA som de vill bo i.

Tillval: från 9.950 kr

Hur fungerar det?

Under tre månader letar vi efter en familj åt dig i den region du önskat. Om vi efter tre månader inte har hittat en lämplig familj i den regionen, kommer vi att börja söka över hela landet. Vår prioritet är att hitta en familj som verkligen passar dig. Om du inte placeras i den region eller delstat du önskat kommer vi att betala tillbaka avgiften till dig.

Rådgivning

USA är ett stort land och det finns troligtvis många andra delstater och regioner som du inte känner till än! Om du har särskilt intresse för en del av landet eller vill veta mer om skillnaderna mellan dem, kan vi sätta dig i kontakt med en tidigare utbytesstudent som kan berätta allt du vill veta. Bara för att du inte har hört talas om en region eller delstat tidigare, innebär det inte att den inte är rätt för dig!