Black Friday Deal – Boka senast 29 november
EF Juniorkurs
EF Juniorkurs

EF Juniorkurs

Språkundervisning anpassad för våra yngsta elever.
20 Lektioner/vecka
(40 minuter per lektion)

Ett fullspäckat paket;

På utvalda destinationer har vi utformat ett studieprogram för elever mellan 10-14 år. Våra kurser för juniorer kombinerar sommarlov med interaktiva språklektioner utformade för barn. Erfarna EF-ledare och EF-lärare är med eleverna under hela resan - från avresa till hemkomst. Undervisning, boende, utvalda måltider, aktiviteter och utflykter är en del av paketet.

  • Nivå:
    Nybörjare till avancerad nivå
  • Ålder:
    10-14 år
  • Restyp:
    Gruppresa

Ett fullspäckat schema av lektioner, fartfyllda aktiviteter och roliga utflykter både under dags- och kvällstid.

Beskrivning:
Kurserna hålls i en idealisk inlärningsmiljö anpassad för yngre barn som vill maximera inlärningskurvan. Barnen följer en unik läroplan med 20 språklektioner pe vecka. Läroplanen fokuserar på konversation i vardagliga situationer samt att förbättra självförtroendet i en vänskaplig miljö. De får sedan använda sig av sina språkkunskaper utanför klassrummet under aktiviteter, utflykter och evenemang tillsammans med EF-ledare och grupp.

Destinationer:

Isle of Wight, Dauntsey, St. Paul's Bay, Rookesbury College, London St. Albans, Dublin och St. Columba

EF Learning Guarantee
EF’s Inlärningsgaranti
På våra EF International Language Campuses kommer du att avancera en språknivå var sjätte vecka om du deltar vid samtliga lektioner och slutför alla uppgifter. Det kan givetvis gå snabbare beroende på ditt engagemang och din inlärningsförmåga. Vår inlärningsmetodik garanterar maximala framsteg – annars bjuder vi på nya lektioner tills du uppnår nästa nivå.