Early Bird - Språkresa nästa sommar till bästa möjliga pris gäller vid anmälan senast 20/6!
EF Juniorkurs
EF Juniorkurs

EF Juniorkurs

Språkundervisning anpassad för våra yngsta elever.
20 Lektioner/vecka
(40 minuter per lektion)

Ett fullspäckat paket;

På utvalda destinationer har vi utformat ett studieprogram för elever mellan 10-14 år. Våra kurser för juniorer kombinerar sommarlov med interaktiva språklektioner utformade för barn. Erfarna EF-ledare och EF-lärare är med eleverna under hela resan - från avresa till hemkomst. Undervisning, boende, utvalda måltider, aktiviteter och utflykter är en del av paketet.

  • Nivå:
    Nybörjare till avancerad nivå
  • Ålder:
    10-14 år
  • Restyp:
    Gruppresa

Ett fullspäckat schema av lektioner, fartfyllda aktiviteter och roliga utflykter både under dags- och kvällstid.

Beskrivning:
Kurserna hålls i en idealisk inlärningsmiljö anpassad för yngre barn som vill maximera inlärningskurvan. Barnen följer en unik läroplan med 20 språklektioner pe vecka. Läroplanen fokuserar på konversation i vardagliga situationer samt att förbättra självförtroendet i en vänskaplig miljö. De får sedan använda sig av sina språkkunskaper utanför klassrummet under aktiviteter, utflykter och evenemang tillsammans med EF-ledare och grupp.

Destinationer:

Isle of Wight, Dauntsey, St. Paul's Bay, Rookesbury College, London St. Albans, Dublin och St. Columba

EF Learning Guarantee
EF’s Inlärningsgaranti
Du kommer att avancera minst en språknivå vart sjätte vecka* om du deltar i alla lektioner samt slutför samtliga uppgifter. Vår metod garanterar att du gör maximala framsteg - annars bjuder vi på gratis språklektioner tills du uppnår nästa nivå. *Detta kan variera för andra språk än engelska.