Delad glädje, dubbel glädje! Boka språkresan 2023 tillsammans med din kompis senast 14/2 och få dubbel kompisrabatt! 💗
Mini Gap Year
Mini Gap Year

Mini Gap Year

Tre månader, oändliga minnen

Tiden efter studenten är en tid av möjligheter.

Vill du upptäcka världen samtidigt som du studerar ett språk? Ta en paus efter studenten och åk på ett Mini Gap Year tillsammans med EF. På detta 3-månaders program upptäcker du en ny del av världen samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper.

Mini Gap Year är en 3-månaders intensiv språkkurs anpassad för dig som precis tagit studenten och vill upptäcka världen. Studera språk och lär känna en ny kultur tillsammans med ungdomar från hela världen på någon av våra skolor i Europa, USA, Asien eller Australien. Ett Mini Gap Year med EF blir ett oförglömligt äventyr.

Våra Mini Gap Year har fasta startdatum under 2023 och du börjar ditt äventyr tillsammans med ungdomar från hela världen. Att upptäcka en ny kultur tillsammans med jämnåriga från världens alla hörn är en fantastisk erfarenhet. Du kommer att växa som person genom ny kunskap och få en inblick i andra kulturer vilket är en nyttig lärdom.

EFs Mini Gap Year är utformat för att erbjuda olika möjligheter baserat på just dina önskemål. Välj mellan att förbereda dig inför en internationell språkexamen, få praktisk arbetslivserfarenhet genom en praktik eller boosta dina språkkunskaper med en intensivkurs som omfattar alla delar av språkinlärning.

Vi erbjuder olika typer av boende och valet är ditt. De mest populära alternativen är värdfamilj, campus eller studenthem.

Några av våra mest populära skolor för ett Mini Gap Year är: Santa Barbara, London, Nice, Paris, Barcelona, Kapstaden, Tokyo och Sydney.

Startdatum 2023

  • 19 juni - 8 september

  • 28 augusti - 17 november

  • 4 september - 24 november

  • 18 september - 8 december

Våra Mini Gap Year är minst 3 månader långa men det går även att vara borta 4 månader.

Beställ ett kostnadsfritt prisförslag för att komma igång med planeringen av ditt livs äventyr.

Personligt prisförslag