VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Jobba utomlands

Drömmer du om att jobba utomlands? I dagens globaliserade värld är goda språkkunskaper nyckeln till en framgångsrik internationell karriär. Ett första steg för att lyckas är att skaffa sig ett internationellt nätverk, arbetslivserfarenhet utomlands samt lära sig ett språk flytande. Med EF kan du kombinera CSN-berättigade språkstudier med praktik eller volontärarbete i exempelvis USA, England, Kanada, Australien, Frankrike, Tyskland och Spanien. Återvänd hem med förbättrade språkkunskaper och internationell arbetslivserfarenhet.

 

Jobba utomlands
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: SydafrikaEnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSpanienCosta RicaFrankrikeItalienTysklandKinaJapanKorea
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: SydafrikaEnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSpanienCosta RicaFrankrikeItalienTysklandKinaJapanKorea
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: SydafrikaEnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSpanienCosta RicaFrankrikeItalienTysklandKinaJapanKorea
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

18 - 26 år
1 år
Ta hand om barn i en väl utvald amerikansk familj med Cultural Care Au Pair, i utbyte mot ersättning, boende, flyg m.m.
Land: USA

Jobba i USA

Med EF kan du prova på hur det är att jobba i USA - landet där drömmar går i uppfyllelse. USA är ett land med hårda visumregler och det är relativt svårt att arbeta i USA om du inte är amerikansk medborgare. 

Men med EF har du chansen att bo och jobba i USA under ett helt år som Au-Pair. När du arbetar som au-pair i USA har du chansen att bo och leva hos en amerikansk familj och lära känna kulturen på djupet. Att jobba ett år i USA kommer ge dig tid till att upptäcka USA och alla dess städer med fantastiska sevärdheter. 

Dessutom kommer du bli bättre på språket och få en unik inblick hur kulturen ser ut i USA. Du kan även gå en språkkurs i engelska och tillsammans med våra erfarna lärare och innovativa undervisningsmetoder, lära dig prata engelska på nolltid. 

Under tiden som du arbetar som Au Pair i USA får du även chansen att förbättra din engelska på ett amerikanskt college under din vistelse i USA. Att jobba i USA ger dig en otrolig erfarenhet och du kommer bli oerhört självständig när du bor och arbetar i ett nytt land. 

När du bor och arbetar i USA upp till ett år får du även en fantastisk chans att utforska landet och får god tid på dig att besöka städer och sevärdheter i USA. Få internationell arbetslivserfarenhet när du arbetar i USA i ett år och återvänd hem med förbättrad engelska och med lärorika erfarenheter i bagaget. 

Jobba utomlands som volontär eller au pair

Praktisera utomlands, arbeta som au pair eller gör skillnad genom att volontärarbeta utomlands. EF ger dig möjlighet att få internationell arbetslivserfarenhet samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper när du jobbar utomlands. 

När du arbetar som volontär kommer dina lektioner att vara utformade för att förbereda dig inför ditt jobb i USA som volontär på en lokal organisation. En stor fördel med att göra volontärarbete i samband med språkstudier är att du får tillfället att använda dig av dina nyvunna språkkunskaper i ditt vardagsliv, vilket gör att du snabbare lär dig språket. 

Vi kombinerar språkkurser med pratik, volontärarbete eller jobb utomlands för både unga och vuxna. När du arbetar i usa eller jobbar utomlands kommer du få en viktig kulturell insikt och förståelse som blir oerhört viktigt i framtiden när du kommer ut på arbetsmarknaden. 

Arbeta i USA och lär känna landet 

Du kommer att lära känna landet på ett helt unikt sätt när du både pluggar och jobbar i USA som volontär eller au-pair. 

Medan du njuter av allt vad det amerikanska livet har att erbjuda, har du också chans att knyta kontakter inom den bransch som du brinner för och du kommer garanterat att skaffa massor av nya vänner under tiden när du ska jobba i USA. 

Att jobba i USA hjälper dig att växa som person och inse din egen potential; i slutet av din utlandsvistelse kommer du ha vidgat dina vyer, ha ett mer attraktivt CV, din attityd kommer vara mer internationell och dina språkkunskaper kommer vara redo för det riktiga arbetslivet! 

Om du vill veta mer om att arbeta i USA eller är nyfiken på hur det är att volontärarbeta utomlands så kan du kontakta våra erfarna studievägledare på 08-587 930 00 som gärna besvarar på dina frågor och funderingar om att jobba i USA.