Språkresor till Brighton

Att gå en språkkurs i Brighton, som ligger på Englands sydkust, är ett av de bästa sätten att lära sig engelska på. Drick te, spela cricket och inom några dagar kommer du mingla runt med lokalinvånarna. Utforska vårt utbud av språkresor till Brighton för mer information och priser. Vi erbjuder språkresor för alla åldrar, unga som vuxna.

Språkresor till Brighton

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Brighton

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: England
Stad: Brighton

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Brighton

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Brighton

Språkresa till Brighton - Perfekt val för sommaren 2022

Du kan åka till England för en språkresa till Brighton för en kort sommarvistelse som varar I några veckor, men om du verkligen vill bemästra engelskan så kan du välja att åka på en längre språkresa eller på ett utbytesår. Oavsett vilken typ av språkresa till Brighton du väljer, så är du garanterad högkvalificerad engelskautbildning från våra erfarna lärare, som hjälper dig att uppnå dina mål med ett skräddarsytt studieprogram. Alla språkresor till Brighton kombinerar språklektioner med möjligheten att delta i roliga grupppaktiviteter och utflykter, så att du kan få ut det mesta av din studietid utomlands.

Storstadskänsla i litet format

Om du söker en avslappnad och trivsam plats att studera engelska på så är en språkresa till Brighton ett fantastiskt bra val. Denna soliga kuststad erbjuder ett storstadliv i liten skala med personlig prägel. Brighton har goda kommunikationsförbindelser till resten av Storbritannien, så om du är sugen på att åka till London en helg på din språkresa till Brighton, så är det bara en timmes resväg! Slappna av på stranden, strosa runt på de charmiga kullerstensgatorna där du kan hitta unika butiker och kaféer, eller pröva på det livliga nattlivet, allt medan du förbättrar dina engelskakunskaper – vad kunde vara bättre?