England

Språkresor till Brighton

Språkresor till Brighton
4.6
498
(498 betyg)
4.6

Att gå en språkkurs i Brighton, som ligger på Englands sydkust, är ett av de bästa sätten att lära sig engelska på. Drick te, spela cricket och inom några dagar kommer du mingla runt med lokalinvånarna. Utforska vårt utbud av språkresor till Brighton för mer information och priser. Vi erbjuder språkresor för alla åldrar, unga som vuxna.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Brighton

Språkresa till Brighton - Perfekt val för sommaren 2024

Du kan åka till England för en språkresa till Brighton för en kort sommarvistelse som varar I några veckor, men om du verkligen vill bemästra engelskan så kan du välja att åka på en längre språkresa eller på ett utbytesår. Oavsett vilken typ av språkresa till Brighton du väljer, så är du garanterad högkvalificerad engelskautbildning från våra erfarna lärare, som hjälper dig att uppnå dina mål med ett skräddarsytt studieprogram. Alla språkresor till Brighton kombinerar språklektioner med möjligheten att delta i roliga grupppaktiviteter och utflykter, så att du kan få ut det mesta av din studietid utomlands.

Storstadskänsla i litet format

Om du söker en avslappnad och trivsam plats att studera engelska på så är en språkresa till Brighton ett fantastiskt bra val. Denna soliga kuststad erbjuder ett storstadliv i liten skala med personlig prägel. Brighton har goda kommunikationsförbindelser till resten av Storbritannien, så om du är sugen på att åka till London en helg på din språkresa till Brighton, så är det bara en timmes resväg! Slappna av på stranden, strosa runt på de charmiga kullerstensgatorna där du kan hitta unika butiker och kaféer, eller pröva på det livliga nattlivet, allt medan du förbättrar dina engelskakunskaper – vad kunde vara bättre?

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.