England

Språkresor till Cambridge

Språkresor till Cambridge
4.8
592
(592 betyg)
4.8

En språkresa till Cambridge är perfekt för en målmedveten student. Vår språkresa till Cambridge präglas av den akademiska anda som kännetecknar staden. Atmosfären kan vara intensiv, men våra studenter får även välförtjänta uppehåll för nöjen, utflykter och turer till London.

Språkresor till Cambridge

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Cambridge
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Cambridge
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Cambridge
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Cambridge

Språkresa till Cambridge

Vill du lära dig engelska i Storbritanniens historiska centrum för utbildning och forskning? Då ska du åka på en språkresa till Cambridge, en ideal plats för att förbättra din engelska och lära dig utanför klassrummet. Det finns så mycket att se och göra i Cambridge som kommer att hjälpa dig förstå mer om Englands historia och akademi: från den magnifika arkitekturen av universitetsbyggnader, kapell och bibliotek till de många museum och gallerier att utforska. När du kommer till Cambridge på en språkresa, kommer du att kunna öva din engelska dagarna i ända, medan du utforskar staden tillsammans med dina klasskamrater

Varför Cambridge?

Att åka till England för en språkresa till Cambridge är en sådan värdefull upplevelse. Du investerar inte enbart i din utbildning genom att välja en högkvalitativ språkkurs som kommer att lära dig ett av världens mest använda språk, utan du kan också förvänta dig en fantastisk vistelse i Cambridge. Du kommer att få vänner från hela världen och kontakter du kan underhålla när du kommit hem. Vi ser till att du får massor av tid till att umgås, utforska och ha kul på din språkresa till Cambridge. Det finns verkligen inget bättre sätt att lära sig engelska på än att spendera tid i Cambridge och tala språket varje dag.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.