Språkresor till Cambridge

Språkresor till Cambridge
4.8
592
(592 betyg)
4.8

En språkresa till Cambridge är perfekt för en målmedveten student. Vår språkresa till Cambridge präglas av den akademiska anda som kännetecknar staden. Atmosfären kan vara intensiv, men våra studenter får även välförtjänta uppehåll för nöjen, utflykter och turer till London.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: Cambridge
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Cambridge
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Cambridge
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Cambridge

Språkresor till Cambridge

Gratis broschyr

Språkresa till Cambridge

Vill du lära dig engelska i Storbritanniens historiska centrum för utbildning och forskning? Då ska du åka på en språkresa till Cambridge, en ideal plats för att förbättra din engelska och lära dig utanför klassrummet. Det finns så mycket att se och göra i Cambridge som kommer att hjälpa dig förstå mer om Englands historia och akademi: från den magnifika arkitekturen av universitetsbyggnader, kapell och bibliotek till de många museum och gallerier att utforska. När du kommer till Cambridge på en språkresa, kommer du att kunna öva din engelska dagarna i ända, medan du utforskar staden tillsammans med dina klasskamrater

Varför Cambridge?

Att åka till England för en språkresa till Cambridge är en sådan värdefull upplevelse. Du investerar inte enbart i din utbildning genom att välja en högkvalitativ språkkurs som kommer att lära dig ett av världens mest använda språk, utan du kan också förvänta dig en fantastisk vistelse i Cambridge. Du kommer att få vänner från hela världen och kontakter du kan underhålla när du kommit hem. Vi ser till att du får massor av tid till att umgås, utforska och ha kul på din språkresa till Cambridge. Det finns verkligen inget bättre sätt att lära sig engelska på än att spendera tid i Cambridge och tala språket varje dag.