Språkresor till Eastbourne

Språkresor till Eastbourne
4.4
433
(433 betyg)
4.4

En språkresa till Eastbourne är den perfekta mixen av havskust och stad. ”Den soligaste platsen i Storbritannien” är en enkel tågresa från London, och med vackra ständer och enorma klippor i närheten, så kommer du ha fullt upp med saker att göra. Alla våra språkkurser i Eastbourne fokuserar på kommunikation för att få dig att prata engelska snabbt.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: Eastbourne
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Eastbourne
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Eastbourne
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Eastbourne

Språkresor till Eastbourne

Gratis broschyr

Studera engelska i Eastbourne

Låt dina språkmål styra ditt val av språkresa till Eastbourne, vi har något för alla – oavsett om du drömmer om akademisk framgång på ett engelskt universitet, en storartad karriär eller helt enkelt att bli mer självsäker med att tala språket. Alla våra språkkurser i Eastbourne kan skräddarsys så att de uppfyller dina behov. Detta är din chans att lära dig tala engelska, spendera tid i en solig engelsk kuststad, och skaffa vänner från hela världen. Välj ditt startdatum, hur länge du vill vara borta, nivå, och till och med vart du vill bo medan du är här. Vi är redo att börja planera din språkresa med dig!

Språkkurser i Eastbourne

Den populära och traditionella kuststaden Eastbourne, vid Englands södra kust, är en av de soligaste delarna i Storbritannien. Här kan du lära dig engelska medan du får en välförtjänst semester. Om du vill ha en lugn och stillsam studiemiljö, så ska du gå vår språkkurs i Eastbourne för att lära dig engelska. Plugga engelska i Eastbourne, och skriv in dig på en av våra unika språkkurser, som lämpar sig för alla åldrar och förmågor. Denna traditionella engelska kuststad är en utmärkt bas för dem som vill ha en lugn och avslappnad plats att lära sig engelska på, och är dessutom en av de soligaste platserna i Storbritannien!

Boendealternativ för språkstudenter i Eastbourne

Vi vill att du ska känna dig bekväm på din språkresa till Eastbourne, det är därför vi har så många valmöjligheter. Ett av de viktigaste valen du måste göra är vart du ska bo. Du kan välja att bo med en av våra gästvänliga värdfamiljer i Eastbourne som kommer att välkomna dig in i sitt hem. Ni kommer att äta frukost och middag varje dag och resten av tiden kommer du att spendera med dina klasskamrater. Detta är ett perfekt sätt att finslipa ditt uttal och uppleva den brittiska livsstilen. Om du vill ha mer självständighet på din språkresa till Eastbourne så kan du bo på värdhem med andra internationella studenter: idealt för att få nya vänner!