Språkresor till Eastbourne

Språkresor till Eastbourne
4.4
433
(433 betyg)
4.4

En språkresa till Eastbourne är den perfekta mixen av havskust och stad. ”Den soligaste platsen i Storbritannien” är en enkel tågresa från London, och med vackra ständer och enorma klippor i närheten, så kommer du ha fullt upp med saker att göra. Alla våra språkkurser i Eastbourne fokuserar på kommunikation för att få dig att prata engelska snabbt.

Språkresor till Eastbourne

Språkresor till Eastbourne

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Eastbourne
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Eastbourne
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Eastbourne
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Eastbourne

Studera engelska i Eastbourne

Låt dina språkmål styra ditt val av språkresa till Eastbourne, vi har något för alla – oavsett om du drömmer om akademisk framgång på ett engelskt universitet, en storartad karriär eller helt enkelt att bli mer självsäker med att tala språket. Alla våra språkkurser i Eastbourne kan skräddarsys så att de uppfyller dina behov. Detta är din chans att lära dig tala engelska, spendera tid i en solig engelsk kuststad, och skaffa vänner från hela världen. Välj ditt startdatum, hur länge du vill vara borta, nivå, och till och med vart du vill bo medan du är här. Vi är redo att börja planera din språkresa med dig!

Språkkurser i Eastbourne

Den populära och traditionella kuststaden Eastbourne, vid Englands södra kust, är en av de soligaste delarna i Storbritannien. Här kan du lära dig engelska medan du får en välförtjänst semester. Om du vill ha en lugn och stillsam studiemiljö, så ska du gå vår språkkurs i Eastbourne för att lära dig engelska. Plugga engelska i Eastbourne, och skriv in dig på en av våra unika språkkurser, som lämpar sig för alla åldrar och förmågor. Denna traditionella engelska kuststad är en utmärkt bas för dem som vill ha en lugn och avslappnad plats att lära sig engelska på, och är dessutom en av de soligaste platserna i Storbritannien!

Boendealternativ för språkstudenter i Eastbourne

Vi vill att du ska känna dig bekväm på din språkresa till Eastbourne, det är därför vi har så många valmöjligheter. Ett av de viktigaste valen du måste göra är vart du ska bo. Du kan välja att bo med en av våra gästvänliga värdfamiljer i Eastbourne som kommer att välkomna dig in i sitt hem. Ni kommer att äta frukost och middag varje dag och resten av tiden kommer du att spendera med dina klasskamrater. Detta är ett perfekt sätt att finslipa ditt uttal och uppleva den brittiska livsstilen. Om du vill ha mer självständighet på din språkresa till Eastbourne så kan du bo på värdhem med andra internationella studenter: idealt för att få nya vänner!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.