Språkresor till Manchester

Språkresor till Manchester
4.6
416
(416 betyg)
4.6

Åk på språkresa till Englands största nordöstra stad Manchester. Öva din engelska medan du hejar på Manchesters mest kända sportklubbar och njuter av stadens fantastiska arkitektur. Efter din språkresa till Manchester kommer du ha varma minnen från denna livliga stad.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: Manchester
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Manchester
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Manchester
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Manchester

Språkresor till Manchester

Gratis broschyr

Språkresa till Manchester

Att lära sig engelska på en språkresa till Manchester är inte enbart för de som hoppas på att bli flytande I språket; studenter på alla nivåer kommer att ha nytta av en språkresa, även nybörjare. Att studera utomlands är ett perfekt sätt att lära sig språket samtidigt som du lär känna en ny spännande kultur och träffar nya vänner från hela världen. Våra språkresor till Manchester pågår året om och du kan själv välja hur länge du vill vara borta. Du lär dig engelska tillsammans med andra internationella studenter på samma nivå som du, och får chansen att utforska denna livliga stad.

Lär dig engelska 24/7

Manchester är ett perfekt val om du åker till Storbritannien för att studera. På en språkresa till Manchester så sker inte undervisningen bara i klassrummet – detta är inte som i skolan! Du kommer att befinna dig i den engelska kulturen och på så vis lära dig språket snabbare eftersom att du får öva det tiden. På din språkresa till Manchester kan du välja dina kurser utifrån ett skräddarsytt sortiment av högkvalitativa språkkurser, aktiviteter, utflykter, och fritid. Gör det mesta av din tid genom att upptäcka Manchesters många sevärdheter och evenemang tillsammans med dina klasskamrater – du kommer att mingla med lokalinvånarna på nolltid!