Språkresor till Manchester

Språkresor till Manchester
4.6
416
(416 betyg)
4.6

Åk på språkresa till Englands största nordöstra stad Manchester. Öva din engelska medan du hejar på Manchesters mest kända sportklubbar och njuter av stadens fantastiska arkitektur. Efter din språkresa till Manchester kommer du ha varma minnen från denna livliga stad.

Språkresor till Manchester

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Manchester
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Manchester
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Manchester
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Manchester

Språkresa till Manchester

Att lära sig engelska på en språkresa till Manchester är inte enbart för de som hoppas på att bli flytande I språket; studenter på alla nivåer kommer att ha nytta av en språkresa, även nybörjare. Att studera utomlands är ett perfekt sätt att lära sig språket samtidigt som du lär känna en ny spännande kultur och träffar nya vänner från hela världen. Våra språkresor till Manchester pågår året om och du kan själv välja hur länge du vill vara borta. Du lär dig engelska tillsammans med andra internationella studenter på samma nivå som du, och får chansen att utforska denna livliga stad.

Lär dig engelska 24/7

Manchester är ett perfekt val om du åker till Storbritannien för att studera. På en språkresa till Manchester så sker inte undervisningen bara i klassrummet – detta är inte som i skolan! Du kommer att befinna dig i den engelska kulturen och på så vis lära dig språket snabbare eftersom att du får öva det tiden. På din språkresa till Manchester kan du välja dina kurser utifrån ett skräddarsytt sortiment av högkvalitativa språkkurser, aktiviteter, utflykter, och fritid. Gör det mesta av din tid genom att upptäcka Manchesters många sevärdheter och evenemang tillsammans med dina klasskamrater – du kommer att mingla med lokalinvånarna på nolltid!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.