Frankrike

Språkresor till Nice

Språkresor till Nice
4.6
566
(566 betyg)
4.6

En språkresa till Nice, belägen på den franska rivieran, är en perfekt stad att lära sig franska i. Våra erfarna, vänliga lärare kommer att få dig att prata franska obehindrat genom engagerande lektioner och aktiviteter. Efter några veckor på din språkresa till Nice kommer du mingla runt med lokalinvånarna på de soliga franska kaféerna.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Frankrike
Städer: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Frankrike
Städer: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Frankrike
Städer: Nice
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Frankrike
Städer: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Frankrike
Städer: Nice

Språkresa till Nice

Lär dig franska I solen på en språkresa till Nice! Välj utifrån ett brett urval av kurser för studenter i alla åldrar och förutsättningar så att vi kan hjälpa dig uppnå dina språkmål och njuta av en fantastisk upplevelse i Frankrike. På en språkresa till Nice, kommer du att öva din franska hela tiden: på lektioner, under aktiviteter, när du minglar runt i Nice, på kvällarna med din värdfamilj eller klasskamrater. En språkresa på franska är det snabbaste och mest effektiva sättet att lära sig språket, även om du är en nybörjare. Du kommer att se stora förbättringar på kort tid, och bli motiverad att fortsätta dina studier med stor entusiasm.

Bli flytande i franska

Beroende på vilket program du väljer, så är det möjligt att bli flytande i franska på en språkresa i Nice. Stor del av framstegen är upp till dig. Det krävs hårt jobb för att lära sig ett språk, men på en språkresa till Nice kommer du att ha allt som behövs för att uppnå snabba resultat. Tillsammans med erfarna lärare anpassar du dina studier för att kunna uppnå dina uppsatta mål. Lektionerna har kommunikation som fokus och du kommer snart att känna dig trygg med att prata franska, oavsett vilken nivå du ligger på just nu. Att bli flytande i franska är en utmaning, men med tid och dedikation kommer det inte vara några problem!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.