Språkresor till Nice

Språkresor till Nice
4.6
566
(566 betyg)
4.6

En språkresa till Nice, belägen på den franska rivieran, är en perfekt stad att lära sig franska i. Våra erfarna, vänliga lärare kommer att få dig att prata franska obehindrat genom engagerande lektioner och aktiviteter. Efter några veckor på din språkresa till Nice kommer du mingla runt med lokalinvånarna på de soliga franska kaféerna.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Frankrike
Stad: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Frankrike
Stad: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Frankrike
Stad: Nice
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Frankrike
Stad: Nice

Språkresor till Nice

Gratis broschyr

Språkresa till Nice

Lär dig franska I solen på en språkresa till Nice! Välj utifrån ett brett urval av kurser för studenter i alla åldrar och förutsättningar så att vi kan hjälpa dig uppnå dina språkmål och njuta av en fantastisk upplevelse i Frankrike. På en språkresa till Nice, kommer du att öva din franska hela tiden: på lektioner, under aktiviteter, när du minglar runt i Nice, på kvällarna med din värdfamilj eller klasskamrater. En språkresa på franska är det snabbaste och mest effektiva sättet att lära sig språket, även om du är en nybörjare. Du kommer att se stora förbättringar på kort tid, och bli motiverad att fortsätta dina studier med stor entusiasm.

Bli flytande i franska

Beroende på vilket program du väljer, så är det möjligt att bli flytande i franska på en språkresa i Nice. Stor del av framstegen är upp till dig. Det krävs hårt jobb för att lära sig ett språk, men på en språkresa till Nice kommer du att ha allt som behövs för att uppnå snabba resultat. Tillsammans med erfarna lärare anpassar du dina studier för att kunna uppnå dina uppsatta mål. Lektionerna har kommunikation som fokus och du kommer snart att känna dig trygg med att prata franska, oavsett vilken nivå du ligger på just nu. Att bli flytande i franska är en utmaning, men med tid och dedikation kommer det inte vara några problem!