Språkresor till Rom

Språkresor till Rom
4.5
525
(525 betyg)
4.5

Prata italienska dagarna i ända i en spännande och livlig miljö på en språkresa till Rom. Vår språkresa till Rom kombinerar innovativa lektioner i italienska med den senaste teknologin, och låter dig öva dina språkfärdigheter på din fritid tillsammans med dina nya vänner när du upptäcker staden.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Italien
Stad: Rom

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Italien
Stad: Rom

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Italien
Stad: Rom

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Italien
Stad: Rom

Språkresa till Rom

Bästa sättet att lära sig italienska är med en språkresa till Rom. Med över 2000 år av historia så är Rom bokstavligen både ett museum och en stad. Även som nybörjare i italienska , kommer våra små klasser och den individuella uppmärksammheten som du tillägnas att förbereda dig inför ditt äventyr i Italiens huvudstad. Skaffa nya vänner och njut av de eldiga italienska solnedgångarna med vår språkresa till Rom. De vänliga romarna är redo att visa dig de bästa kaféerna, den fantastiska italienska landsbyggden och de vackra kyrkorna som är radade längs gatorna. Du kommer att upptäcka Roms dolda skatter när du åker på en språkresa för att lära dig italienska.

Njut av Italiens charm

Med en språkresa till Rom kan du njuta av det autentiska italien på riktigt. Rötterna till många språk kan spåras till Rom, vilket gör staden till ett av de bästa ställena i världen att lära sig ett språk. Med flera turister som kommer och går, så är Rom full av mångfald och vänliga människor. Men få turister tar sig längre än till de större turistattraktionerna. Vår högsta prioritet är att utveckla dina kommunikationsfärdigheter i italienska så att du kan utforska staden på djupet. En språkresa till Rom är en kombination av språkkurser i små grupper på din egen nivå, annordnade utflykter runtom i Rom så att du kan göra dig familjär med staden, och fritid till att utforska eller återkomma till dina favoritplatser.