Språkresor

Åk på språkresa och lär dig italienska

Åk på språkresa och lär dig italienska
4.5
1018
(1 018 betyg)
4.5

Om ditt mål är att bemästra italienska, så är en språkresa till Italien ditt bästa alternativ. Inget kan jämföras med att använda din italienska varje dag, från morgon till kväll, för att få dig att prata italienska flytande. Åk på språkresa till Italien och upplev känslan av att prata italienska som en lokalinvånare.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Italien
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Italien
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Italien
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Italien
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50 + år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Italien

Utforska destinationer

Språkresa till Italien

Från vingårdarna I Toscana, till kolosseumet och gränderna I Rom, det är få länder I världen som för tankarna till romantik på samma vis som Italien gör. Italiensk mat och mode är välkända världen över och det italienska språket är charmigt på sitt eget vis. På en språkresa till Rom kommer du att befinna dig i centrum för tusenårig historia vart du än går. Rom är en av de äldsta städerna i Europa och dess historia finns bakom varje hörn. Bli mer än en turist och delta i en språkresa för att lära dig italienska på en språkresa till Rom, där du får innovativa lektioner som ger dig verktygen för att upptäcka detta fascinerade land.

Varför Italien?

Mer än 86 miljoner människor i Europa och runtom i världen pratar Italienska, ett språk som varit central för konst, politik, musik, mat och kultur I tusentals år. När du åker på en italiensk språkresa så får du tillgång till den rika italienska historien, likväl Italiens dynamiska och fascinerande samhälle. Din italienska språkkurs kan du välja om den ska vara i några veckor som del av en semester, intensivkurs, eller utbytesår som tillåter dig att återvända hem flytande i språket. Oavsett vad du väljer, så är Italien ett resemål som inte är likt något annat, och vi är där med dig hela vägen för att se till att du får ut det mesta från din språkresa till Italien.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.