Åk på språkresa och lär dig italienska

Åk på språkresa och lär dig italienska
4.5
1018
(1 018 betyg)
4.5

Om ditt mål är att bemästra italienska, så är en språkresa till Italien ditt bästa alternativ. Inget kan jämföras med att använda din italienska varje dag, från morgon till kväll, för att få dig att prata italienska flytande. Åk på språkresa till Italien och upplev känslan av att prata italienska som en lokalinvånare.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Italien
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Italien
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Italien
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Italien

Åk på språkresa och lär dig italienska

Gratis broschyr

Utforska program efter populära destinationer

Språkresa till Italien

Från vingårdarna I Toscana, till kolosseumet och gränderna I Rom, det är få länder I världen som för tankarna till romantik på samma vis som Italien gör. Italiensk mat och mode är välkända världen över och det italienska språket är charmigt på sitt eget vis. På en språkresa till Rom kommer du att befinna dig i centrum för tusenårig historia vart du än går. Rom är en av de äldsta städerna i Europa och dess historia finns bakom varje hörn. Bli mer än en turist och delta i en språkresa för att lära dig italienska på en språkresa till Rom, där du får innovativa lektioner som ger dig verktygen för att upptäcka detta fascinerade land.

Varför Italien?

Mer än 86 miljoner människor i Europa och runtom i världen pratar Italienska, ett språk som varit central för konst, politik, musik, mat och kultur I tusentals år. När du åker på en italiensk språkresa så får du tillgång till den rika italienska historien, likväl Italiens dynamiska och fascinerande samhälle. Din italienska språkkurs kan du välja om den ska vara i några veckor som del av en semester, intensivkurs, eller utbytesår som tillåter dig att återvända hem flytande i språket. Oavsett vad du väljer, så är Italien ett resemål som inte är likt något annat, och vi är där med dig hela vägen för att se till att du får ut det mesta från din språkresa till Italien.