Språkresor till Tokyo

Språkresor till Tokyo
4.8
549
(549 betyg)
4.8

En språkresa till Tokyo är det mest effektiva sättet att öva din japanska. Upptäck Japans olika stadsdelar på din fritid – en spännande mix av modernitet och tradition. Du kommer att återvända hem från din språkresa till Tokyo med nyfunnen motivation att fortsätta förbättra din japanska.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Japan
Stad: Tokyo
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Japan
Stad: Tokyo
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Japan
Stad: Tokyo
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Japan
Stad: Tokyo

Språkresor till Tokyo

Gratis broschyr

Språkresa till Tokyo

Med en språkresa till Tokyo erbjuds du ett perfekt tillfälle att leva och lära dig japanska i nationens livliga huvudstad. Oavsett om du tidigare aldrig studerat språket eller läst japanska i flera år så kommer du ha nytta av dina lärares innovativa undervisningsmetoder och den absolut senaste teknologin. När du inte pluggar, kliv utanför dörren och upptäck allt vad Tokyo har att erbjuda. Från charmiga ramenrestauranger till sushi i världsklass, i denna kulinariska stad kommer du inte gå hungrig! Ta din japanska till nästa nivå – boka din språkresa till Tokyo idag.

Upplev kulturen varje dag i Tokyo

Det finns inget bättre sätt att komma in i det japanska vardagslivet än med en språkresa till Tokyo. Bo med en japansk värdfamilj som du delar måltider och utbyter kulturella erfarenheter med, diskuterar aktuella händelser och få tips på ställen du måste besöka. Eller skapa ditt egna äventyr genom att bo på ett studenthem med andra internationella studenter. Oavsett så kommer du att ha mängder med möjligheter att öva din japanska och utforska Japan, två saker som kommer att förbättra din förståelse för landet och dess kultur under din språkresa till Tokyo.