Japan

Språkresor till Tokyo

Språkresor till Tokyo
4.8
549
(549 betyg)
4.8

En språkresa till Tokyo är det mest effektiva sättet att öva din japanska. Upptäck Japans olika stadsdelar på din fritid – en spännande mix av modernitet och tradition. Du kommer att återvända hem från din språkresa till Tokyo med nyfunnen motivation att fortsätta förbättra din japanska.

Språkresor till Tokyo

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Japan
Städer: Tokyo
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Japan
Städer: Tokyo
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Japan
Städer: Tokyo
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Japan
Städer: Tokyo

Språkresa till Tokyo

Med en språkresa till Tokyo erbjuds du ett perfekt tillfälle att leva och lära dig japanska i nationens livliga huvudstad. Oavsett om du tidigare aldrig studerat språket eller läst japanska i flera år så kommer du ha nytta av dina lärares innovativa undervisningsmetoder och den absolut senaste teknologin. När du inte pluggar, kliv utanför dörren och upptäck allt vad Tokyo har att erbjuda. Från charmiga ramenrestauranger till sushi i världsklass, i denna kulinariska stad kommer du inte gå hungrig! Ta din japanska till nästa nivå – boka din språkresa till Tokyo idag.

Upplev kulturen varje dag i Tokyo

Det finns inget bättre sätt att komma in i det japanska vardagslivet än med en språkresa till Tokyo. Bo med en japansk värdfamilj som du delar måltider och utbyter kulturella erfarenheter med, diskuterar aktuella händelser och få tips på ställen du måste besöka. Eller skapa ditt egna äventyr genom att bo på ett studenthem med andra internationella studenter. Oavsett så kommer du att ha mängder med möjligheter att öva din japanska och utforska Japan, två saker som kommer att förbättra din förståelse för landet och dess kultur under din språkresa till Tokyo.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.