Språkresor

Åk på språkresa och lär dig japanska

Åk på språkresa och lär dig japanska
4.6
1226
(1 226 betyg)
4.6

På en språkresa till Japan kommer du att förbättra dina språkkunskaper I japanska medan du spenderar tid att ta in intryck från en kultur präglad av tradition och heder. Skaffa vänner från hela världen och ta vara på tiden du spenderar att upptäcka denna fantastiska övärld.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Japan
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Japan
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Japan
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Japan

Utforska destinationer

Språkresa på japanska

Det är inte bara ett nytt språk du kommer att lära dig på en språkresa till Japan, utan du kommer även att vidga dina vyer. Utforska rofyllda templen och hänförande landskap som utgör denna övärld. Vår språkresa till Japan är utformade med dina prioriteringar i åtanke. Vi kommer att visa dig det bästa från den japanska kulturen och lära dig det essentiella språkfärdigheterna i japanska som du behöver för att uppnå dina mål. Lär i en miljö med motiverade studenter från hela världen, och upptäck Japans unika kultur och landskap.

Oförglömligt äventyr i Japan

Japan har de senaste årtionden varit en ledande aktör inom avancerad teknologi. Åk på en språkresa till Japan och utforska ett land som blandar modernt med traditionellt som ingen annan. Våra kurser använder sig av den senaste teknologin för att du ska kunna lära dig japanska i din egen takt, och lägger fokus på att hjälpa dig överkomma de moment du upplever som mest utmanande. Våra kurser uppmuntrar dig också att utforska Japan och dess tidslösa kultur. Vi anordnar utflykter och resor runtom i Tokyo, och rekommenderar dig ställen att upptäcka på din fritid. Se vårt utbud för mer information om vad du kan uppleva på en språkresa till Japan.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.