Åk på språkresa och lär dig japanska

Åk på språkresa och lär dig japanska
4.6
1226
(1 226 betyg)
4.6

På en språkresa till Japan kommer du att förbättra dina språkkunskaper I japanska medan du spenderar tid att ta in intryck från en kultur präglad av tradition och heder. Skaffa vänner från hela världen och ta vara på tiden du spenderar att upptäcka denna fantastiska övärld.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Japan

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Japan

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Japan

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Japan

Utforska program efter populära destinationer

Språkresa på japanska

Det är inte bara ett nytt språk du kommer att lära dig på en språkresa till Japan, utan du kommer även att vidga dina vyer. Utforska rofyllda templen och hänförande landskap som utgör denna övärld. Vår språkresa till Japan är utformade med dina prioriteringar i åtanke. Vi kommer att visa dig det bästa från den japanska kulturen och lära dig det essentiella språkfärdigheterna i japanska som du behöver för att uppnå dina mål. Lär i en miljö med motiverade studenter från hela världen, och upptäck Japans unika kultur och landskap.

Oförglömligt äventyr i Japan

Japan har de senaste årtionden varit en ledande aktör inom avancerad teknologi. Åk på en språkresa till Japan och utforska ett land som blandar modernt med traditionellt som ingen annan. Våra kurser använder sig av den senaste teknologin för att du ska kunna lära dig japanska i din egen takt, och lägger fokus på att hjälpa dig överkomma de moment du upplever som mest utmanande. Våra kurser uppmuntrar dig också att utforska Japan och dess tidslösa kultur. Vi anordnar utflykter och resor runtom i Tokyo, och rekommenderar dig ställen att upptäcka på din fritid. Se vårt utbud för mer information om vad du kan uppleva på en språkresa till Japan.