Språkresor till München

Språkresor till München
4.8
652
(652 betyg)
4.8

En språkresa till München kommer att introducera dig till en av Europas dolda skatter. München är känt som en universitetsstad med vibrerande studentkultur och inbjudande atmosfär. På din språkresa till München kommer du att förbättra din tyska genom lektioner och aktiviteter.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Tyskland
Stad: München
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Tyskland
Stad: München
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Tyskland
Stad: München
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Tyskland
Stad: München

Språkresor till München

Gratis broschyr

Språkresa till München

Utforska Tysklands största stadsområden medan du lär dig tyska på en språkresa till München. Staden är en fantastisk mix av traditioner och den tyska kulturen - München är väl värt ett besök . Stadens motto är ”München gillar dig”. Med en språkresa till München kommer du att falla för stadens vänliga kultur. Festligheter är inte ovanligt förekommande och på hösten hålls bland annat den berömda höstfestivalen, oktoberfest. Vårt mål är att hjälpa dig få en bättre förståelse för det tyska språket efter din språkresa till Tyskland. Med engagerande lektioner dagligen så kommer du att vara välförbered för livet i München.

Gästvänliga München är perfekt för studenter

München är en inbjudande stad med en välutbildad och internationell befolkning. Skaffa några tyska vänner och lär känna studentlivet i Tyskland på en språkresa till München. Det är det perfekta stället att lära sig tyska på, med sin rika historia och kultur, otaliga sevärdheter och en välbevarad stadskärna, och massor av grönområden. Alla våra språkresor till München har kommunikation som fokus så att du snabbt kan bli bekväm med att prata tyska i ditt vardagsliv. Mer avancerade kurser förbereder dig inför språkexamen eller för din arbetsplats.