Tyskland

Språkresor till München

Språkresor till München
4.8
652
(652 betyg)
4.8

En språkresa till München kommer att introducera dig till en av Europas dolda skatter. München är känt som en universitetsstad med vibrerande studentkultur och inbjudande atmosfär. På din språkresa till München kommer du att förbättra din tyska genom lektioner och aktiviteter.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Tyskland
Städer: München
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Tyskland
Städer: München
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Tyskland
Städer: München
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Tyskland
Städer: München

Språkresa till München

Utforska Tysklands största stadsområden medan du lär dig tyska på en språkresa till München. Staden är en fantastisk mix av traditioner och den tyska kulturen - München är väl värt ett besök . Stadens motto är ”München gillar dig”. Med en språkresa till München kommer du att falla för stadens vänliga kultur. Festligheter är inte ovanligt förekommande och på hösten hålls bland annat den berömda höstfestivalen, oktoberfest. Vårt mål är att hjälpa dig få en bättre förståelse för det tyska språket efter din språkresa till Tyskland. Med engagerande lektioner dagligen så kommer du att vara välförbered för livet i München.

Gästvänliga München är perfekt för studenter

München är en inbjudande stad med en välutbildad och internationell befolkning. Skaffa några tyska vänner och lär känna studentlivet i Tyskland på en språkresa till München. Det är det perfekta stället att lära sig tyska på, med sin rika historia och kultur, otaliga sevärdheter och en välbevarad stadskärna, och massor av grönområden. Alla våra språkresor till München har kommunikation som fokus så att du snabbt kan bli bekväm med att prata tyska i ditt vardagsliv. Mer avancerade kurser förbereder dig inför språkexamen eller för din arbetsplats.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.