Språkresor till Boston

Språkresor till Boston
4.1
418
(418 betyg)
4.1

Åk på en språkresa till Boston för att förbättra din engelska och få vänner från hela världen. Boston är en populär plats att lära sig engelska, på grund av stadens akademiska rykte. Du kommer att komma hem från din språkresa till Boston med många nya vänner och fantastiska minnen.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Boston

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Boston

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Boston

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Boston

Språkresa till Boston

Boston är en av USA:s äldsta städer och har länge varit känd som centrum för akademisk framgång. En språkresa till Boston är ett perfekt sätt för dig att dra nytta av denna stad med akademisk prägel och förbättra dina engelskakunskaper en gång för alla. Boston är känt för sina kalla vintrar och sitt varma välkomnande av besökare. Det kommer inte vara svårt för dig och dina klasskamrater från hela världen att få vänner på engelska i denna historiska stad. Våra erfarna lärare finns där för att hjälpa dig använda din tid till fullo under din vistelse, både i och utanför klassrummet.

Välja rätt boende

När du väl bestämt dig för att en språkresa till Boston är rätt för dig så är nästa fråga; vart ska du bo? Skulle du hellre bo med klasskamrater eller hos en värdfamilj? Att bo hos en värdfamilj är ett bra sätt att uppleva den amerikanska vardagen på riktigt, eftersom att du kommer att bo med en värdfamilj från Boston, vilket innebär att du kommer att prata engelska redan från det att du vaknar. Om du är ute efter något som ger dig mer självständighet så ska du bo på vårt rena och moderna studentboende i centrum, perfekt för att upptäcka Boston, dag som natt.