USA

Språkresor till Boston

Språkresor till Boston
4.1
418
(418 betyg)
4.1

Åk på en språkresa till Boston för att förbättra din engelska och få vänner från hela världen. Boston är en populär plats att lära sig engelska, på grund av stadens akademiska rykte. Du kommer att komma hem från din språkresa till Boston med många nya vänner och fantastiska minnen.

Språkresor till Boston

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Boston

Språkresa till Boston

Boston är en av USA:s äldsta städer och har länge varit känd som centrum för akademisk framgång. En språkresa till Boston är ett perfekt sätt för dig att dra nytta av denna stad med akademisk prägel och förbättra dina engelskakunskaper en gång för alla. Boston är känt för sina kalla vintrar och sitt varma välkomnande av besökare. Det kommer inte vara svårt för dig och dina klasskamrater från hela världen att få vänner på engelska i denna historiska stad. Våra erfarna lärare finns där för att hjälpa dig använda din tid till fullo under din vistelse, både i och utanför klassrummet.

Välja rätt boende

När du väl bestämt dig för att en språkresa till Boston är rätt för dig så är nästa fråga; vart ska du bo? Skulle du hellre bo med klasskamrater eller hos en värdfamilj? Att bo hos en värdfamilj är ett bra sätt att uppleva den amerikanska vardagen på riktigt, eftersom att du kommer att bo med en värdfamilj från Boston, vilket innebär att du kommer att prata engelska redan från det att du vaknar. Om du är ute efter något som ger dig mer självständighet så ska du bo på vårt rena och moderna studentboende i centrum, perfekt för att upptäcka Boston, dag som natt.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.