Språkresor till Honolulu

Språkresor till Honolulu
4.7
407
(407 betyg)
4.7

Åk på språkresa till Hawaii, Honolulu, och upptäck vad som gör dessa öar i Stilla havet så speciella. På din språkresa till Hawaiis huvudstad Honolulu kommer du att få smak av den amerikanska och polynesiska kulturen, öva din engelska varje dag och spendera mer tid på en strand än någonsin.

Språkresor till Honolulu

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Honolulu

Språkresa till Honolulu

En språkresa till Hawaii tar dig till stadens huvudstad Honolulu, vars namn direkt för tankarna till tropiska drinkar och kristallklart vatten. Sand, surfning och sol är bara en liten del av vad en språkresa till Honolulu i Hawaii har att erbjuda. Honolulus kultur är en fusion av USA och Polynesien, vilket gör den till en av världens mest unika. Din fritid kan du spendera med att vandra djupt in i Oahu’s bergiga landskap, och upptäcka polynesiens uråldriga kultur, eller bara shoppa i Waikiki. Om du vill göra stora framsteg med din engelska och samtidigt få en solbränna, så är en språkresa till Honolulu i Hawaii det perfekta valet.

Anledningar till att studera i Honolulu på Hawaii

Det är svårt motstå vad en språkresa till Honolulu i Hawaii innebär: kritvita stränder, kristallklart vatten och massor av sol – allt medan du övar din engelska. På vår språkresa till Honolulu i Hawaii, så kan du förvänta dig små klasser, individuell uppmärksamhet, och klasskamrater från hela världen. Du kommer att använda dig av den senaste teknologin och med interaktiva undervisningsmetoder kommer du snabbt att göra framsteg. Utanför klassrummet hittar du det trendiga nattlivet, shopping i världsklass, fascinerande historia, uppfinningsrik mat, och självklart de soldränkta stränderna. Vad väntar du på?

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.