Språkresor till Honolulu

Språkresor till Honolulu
4.7
407
(407 betyg)
4.7

Åk på språkresa till Hawaii, Honolulu, och upptäck vad som gör dessa öar i Stilla havet så speciella. På din språkresa till Hawaiis huvudstad Honolulu kommer du att få smak av den amerikanska och polynesiska kulturen, öva din engelska varje dag och spendera mer tid på en strand än någonsin.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Honolulu
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Honolulu

Språkresor till Honolulu

Gratis broschyr

Språkresa till Honolulu

En språkresa till Hawaii tar dig till stadens huvudstad Honolulu, vars namn direkt för tankarna till tropiska drinkar och kristallklart vatten. Sand, surfning och sol är bara en liten del av vad en språkresa till Honolulu i Hawaii har att erbjuda. Honolulus kultur är en fusion av USA och Polynesien, vilket gör den till en av världens mest unika. Din fritid kan du spendera med att vandra djupt in i Oahu’s bergiga landskap, och upptäcka polynesiens uråldriga kultur, eller bara shoppa i Waikiki. Om du vill göra stora framsteg med din engelska och samtidigt få en solbränna, så är en språkresa till Honolulu i Hawaii det perfekta valet.

Anledningar till att studera i Honolulu på Hawaii

Det är svårt motstå vad en språkresa till Honolulu i Hawaii innebär: kritvita stränder, kristallklart vatten och massor av sol – allt medan du övar din engelska. På vår språkresa till Honolulu i Hawaii, så kan du förvänta dig små klasser, individuell uppmärksamhet, och klasskamrater från hela världen. Du kommer att använda dig av den senaste teknologin och med interaktiva undervisningsmetoder kommer du snabbt att göra framsteg. Utanför klassrummet hittar du det trendiga nattlivet, shopping i världsklass, fascinerande historia, uppfinningsrik mat, och självklart de soldränkta stränderna. Vad väntar du på?