Språkresor till Los Angeles

Språkresor till Los Angeles
4.6
448
(448 betyg)
4.6

Kombinera sol, en stad full av filmstjärnor och förstklassiga lektioner i engelska på en språkresa till Los Angeles i Kalifornien. Det finns så mycket kul att se och göra i Los Angeles, från att shoppa, gå på filmpremiärer, till att surfa och koppla av på stranden. Alla våra språkresor till Los Angeles kombinerar lektioner i engelska med massor av spännande aktiviteter.

Språkresor till Los Angeles

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Los Angeles

Språkresa till Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i USA, och denna metropol I världsklass har något att erbjuda för alla. Från soldränkta stränder till Hollywood, det är alltid något som pågår i Los Angeles. Den mest modemedvetna och den mest avslappnade strandtypen känner sig hemma i denna mångsidiga stad i Kalifornien. Våra språkresor till Los Angeles är lika varierade som staden, och vi organiserar aktiviteter utanför klassrummet för dig med intressen lika skiftande som L.A. själv. Oavsett om du vill surfa, vandra i bergen, eller gå på en filmpremiär, så kommer du göra det under din språkresa till Los Angeles, och du gör det medan du övar din engelska.

Fördelar med att studera utomlands

Klassundervisning är en viktig del av att studera ett språk, men det är bara början. Med en språkresa till Los Angeles så kommer du att använda dig av engelskan i vardagslivet på ett sätt som inte går att återskapa i klassrummet. Du kommer att navigera dig runt i staden, prata med människor på gatan, och allt detta innan du ens hunnit till dagens lektion! Om du vill bli självsäker i engelskan så finns det inget som kan jämföras med att spendera tid i en engelskspråkig miljö. En språkresa till Los Angeles kan skräddarsys helt efter dina unika intressen och ditt schema.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.