Språkresor till Los Angeles

Språkresor till Los Angeles
4.6
448
(448 betyg)
4.6

Kombinera sol, en stad full av filmstjärnor och förstklassiga lektioner i engelska på en språkresa till Los Angeles i Kalifornien. Det finns så mycket kul att se och göra i Los Angeles, från att shoppa, gå på filmpremiärer, till att surfa och koppla av på stranden. Alla våra språkresor till Los Angeles kombinerar lektioner i engelska med massor av spännande aktiviteter.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Los Angeles
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Los Angeles
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Los Angeles
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Los Angeles

Språkresor till Los Angeles

Gratis broschyr

Språkresa till Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i USA, och denna metropol I världsklass har något att erbjuda för alla. Från soldränkta stränder till Hollywood, det är alltid något som pågår i Los Angeles. Den mest modemedvetna och den mest avslappnade strandtypen känner sig hemma i denna mångsidiga stad i Kalifornien. Våra språkresor till Los Angeles är lika varierade som staden, och vi organiserar aktiviteter utanför klassrummet för dig med intressen lika skiftande som L.A. själv. Oavsett om du vill surfa, vandra i bergen, eller gå på en filmpremiär, så kommer du göra det under din språkresa till Los Angeles, och du gör det medan du övar din engelska.

Fördelar med att studera utomlands

Klassundervisning är en viktig del av att studera ett språk, men det är bara början. Med en språkresa till Los Angeles så kommer du att använda dig av engelskan i vardagslivet på ett sätt som inte går att återskapa i klassrummet. Du kommer att navigera dig runt i staden, prata med människor på gatan, och allt detta innan du ens hunnit till dagens lektion! Om du vill bli självsäker i engelskan så finns det inget som kan jämföras med att spendera tid i en engelskspråkig miljö. En språkresa till Los Angeles kan skräddarsys helt efter dina unika intressen och ditt schema.