Språkresor till Miami

Språkresor till Miami
4.6
540
(540 betyg)
4.6

Åk på språkresa till Miami i Florida och upptäck denna fartfyllda stad med rikt nöjesliv, trendig shopping och kritvita stränder. På din språkresa till Miami kommer det att finnas massor av tid efter engelskalektionerna att öva din engelska tillsammans med dina nyfunna vänner i det härliga klimatet.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Miami

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Miami

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Miami

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Miami

Språkresa till Miami

Fenomenalt väder är bara en av alla saker Miami har att ebjuda. Denna världskända stad i Florida har en pulserand energi, brett utbud av mat, och fantastisk latinamerikansk musik med amerikansk prägel. En språkresa till Miami är det perfekta sättet att upptäcka denna unika stad. Vart annars kan du öva ditt vokabulär med en kubansk kaffe på morgonen, gå till stranden efter lektionen, och dansa till karibiska rytmer kvällstid? Alla våra språkresor till Miami är utformade med målet att med effektiva undervisningsmetoder få dig att prata engelska snabbt. Den enda risken? Efter att ha spenderat tid i Miami kanske du aldrig vill komma hem igen.

Välj rätt boende

Nu när du bestämt dig för att åka iväg på en språkresa till Miami och Florida så måste du lista ut vart du ska bo! Att bo hos en noga utvald amerikansk värdfamilj är ett fantastiskt sätt att se till att du använder dina nyfunna engelskakunskaper så mycket som möjligt. Om du vill fördjupa dig i språket men vill ha ett boende som ger dig mer självständighet på din språkresa till Miami, så är vårt centrala och moderna studentboende precis rätt för dig. Här kan du öva din engelska med dina internationella klasskamrater, träffa nya vänner och utforska Miami och Florida på din fritid.