USA

Språkresor till Miami

Språkresor till Miami
4.6
540
(540 betyg)
4.6

Åk på språkresa till Miami i Florida och upptäck denna fartfyllda stad med rikt nöjesliv, trendig shopping och kritvita stränder. På din språkresa till Miami kommer det att finnas massor av tid efter engelskalektionerna att öva din engelska tillsammans med dina nyfunna vänner i det härliga klimatet.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Miami

Språkresa till Miami

Fenomenalt väder är bara en av alla saker Miami har att ebjuda. Denna världskända stad i Florida har en pulserand energi, brett utbud av mat, och fantastisk latinamerikansk musik med amerikansk prägel. En språkresa till Miami är det perfekta sättet att upptäcka denna unika stad. Vart annars kan du öva ditt vokabulär med en kubansk kaffe på morgonen, gå till stranden efter lektionen, och dansa till karibiska rytmer kvällstid? Alla våra språkresor till Miami är utformade med målet att med effektiva undervisningsmetoder få dig att prata engelska snabbt. Den enda risken? Efter att ha spenderat tid i Miami kanske du aldrig vill komma hem igen.

Välj rätt boende

Nu när du bestämt dig för att åka iväg på en språkresa till Miami och Florida så måste du lista ut vart du ska bo! Att bo hos en noga utvald amerikansk värdfamilj är ett fantastiskt sätt att se till att du använder dina nyfunna engelskakunskaper så mycket som möjligt. Om du vill fördjupa dig i språket men vill ha ett boende som ger dig mer självständighet på din språkresa till Miami, så är vårt centrala och moderna studentboende precis rätt för dig. Här kan du öva din engelska med dina internationella klasskamrater, träffa nya vänner och utforska Miami och Florida på din fritid.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.