Språkresor till San Diego

Språkresor till San Diego
4.6
555
(555 betyg)
4.6

Finns det ett bättre sätt att lära sig engelska på än med en språkresa till San Diego? Denna avslappnade stad i sydliga Kalifornien har underbart väder året om och fantastiska stränder. Lev livet som en genuin Kaliforniabo på en språkresa till San Diego.

Språkresor till San Diego

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: San Diego
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: San Diego
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: San Diego
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: San Diego

Språkresa till San Diego

Du kommer inte bara uppskatta de snabba framstegen i engelska som du gör på din språkresa till San Diego, du kommer dessutom ha kul samtidigt som du gör det! Möt studenter från världen över medan du lär dig av erfarna lärare som är utbildade i dagens mest innovativa undervisningsmetoder. Du kommer också ha tillgång till den senaste teknologin för bästa möjliga inlärning. Dessutom är våra klassrum bekvämt placerade i närheten av strand och shopping, så att du kan ta en välförtjänt paus efter skolan. En språkresa till San Diego är ett snabbt, kul sätt att lära sig engelska medan du får pröva på den amerikanska livsstilen i vackra Kalifornien.

Mängder av kultur, konst och natur

Från stränder till skogar, museum till shopping, du kommer att ha en hel del ställen att utforska på din språkresa till San Diego. Vandra runt i Balboa Park och upptäck vackra trädgårdar, vandringsleder, museum och San Diego Zoo. Andra attraktioner är bland annat Sea World, San Diego Museum of Art, Natural History Museum och Maritime museum. Vi anordnar besök runtom i staden och utflykter till närliggande städer, så att du smidigt kan utforska. Du kommer aldrig ha ett tråkigt ögonblick när du lär dig engelska på en språkresa till San Diego.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.