VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Språkresor till San Diego

Finns det ett bättre sätt att lära sig engelska på än med en språkresa till San Diego? Denna avslappnade stad i sydliga Kalifornien har underbart väder året om och fantastiska stränder. Lev livet som en genuin Kaliforniabo på en språkresa till San Diego.

Språkresor till San Diego

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: San Diego

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: USA
Stad: San Diego

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: San Diego

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: San Diego

Språkresa till San Diego

Du kommer inte bara uppskatta de snabba framstegen i engelska som du gör på din språkresa till San Diego, du kommer dessutom ha kul samtidigt som du gör det! Möt studenter från världen över medan du lär dig av erfarna lärare som är utbildade i dagens mest innovativa undervisningsmetoder. Du kommer också ha tillgång till den senaste teknologin för bästa möjliga inlärning. Dessutom är våra klassrum bekvämt placerade i närheten av strand och shopping, så att du kan ta en välförtjänt paus efter skolan. En språkresa till San Diego är ett snabbt, kul sätt att lära sig engelska medan du får pröva på den amerikanska livsstilen i vackra Kalifornien.

Mängder av kultur, konst och natur

Från stränder till skogar, museum till shopping, du kommer att ha en hel del ställen att utforska på din språkresa till San Diego. Vandra runt i Balboa Park och upptäck vackra trädgårdar, vandringsleder, museum och San Diego Zoo. Andra attraktioner är bland annat Sea World, San Diego Museum of Art, Natural History Museum och Maritime museum. Vi anordnar besök runtom i staden och utflykter till närliggande städer, så att du smidigt kan utforska. Du kommer aldrig ha ett tråkigt ögonblick när du lär dig engelska på en språkresa till San Diego.