Språkresor till Santa Barbara

Språkresor till Santa Barbara
4.6
606
(606 betyg)
4.6

En språkresa till Santa Barbara är ett fantastiskt sätt att lära sig engelska på. Du befinner dig mittemellan Los Angeles och San Franscisco i denna soliga studentstad vid Stilla havet. Åk på en språkresa till Santa Barbara och upplev den avslappnade Kalifornia livsstilen!

Språkresor till Santa Barbara

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara

Språkresa till Santa Barbara

När du åker på språkresa till Santa Barbara så bor du I ett mångsidigt, vackert landskap med närhet till hav, berg och skogar medan du studerar engelska. Med ditt klassrum bara några minuter från stranden och stadens attraktioner, så är vi säkra på att du kommer att ha det kul under din språkresa. När du inte badar eller pluggar, besök Stearns Wharf vid havet eller ta en promenad i Alameda Park. Har du svårt att hitta inspiration? Det finns alltid något att göra på din språkresa till Santa Barbara, åk till exempel på en av utflykterna annordnade av våra EF-ledare!

Uttnyttja din tid till fullo

På din språkresa till Santa Barbara kan du välja att antingen bo på ett studentboende eller med en noga utvald amerikansk värdfamilj. Att bo på ett studentboende ger dig mer flexibilitet att komma och gå som du själv vill, äta när och vart du vill, och spendera mer tid med dina vänner från klassen. Å andra sidan, om du bor i en värdfamilj får du chansen att uppleva det amerikanska vardagslivet, äta måltider tillsammans, och genom samtal och diskussioner lära dig mer om hur amerikanarna ser på saker och ting. Båda boendealternativen erbjuder en unik upplevelse och massor av möjligheter till att öva din engelska, och kommer säkerställa att du får ut det mesta av din språkresa till Santa Barbara.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.