Språkresor till Santa Barbara

Språkresor till Santa Barbara
4.6
606
(606 betyg)
4.6

En språkresa till Santa Barbara är ett fantastiskt sätt att lära sig engelska på. Du befinner dig mittemellan Los Angeles och San Franscisco i denna soliga studentstad vid Stilla havet. Åk på en språkresa till Santa Barbara och upplev den avslappnade Kalifornia livsstilen!

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Santa Barbara

Språkresor till Santa Barbara

Gratis broschyr

Språkresa till Santa Barbara

När du åker på språkresa till Santa Barbara så bor du I ett mångsidigt, vackert landskap med närhet till hav, berg och skogar medan du studerar engelska. Med ditt klassrum bara några minuter från stranden och stadens attraktioner, så är vi säkra på att du kommer att ha det kul under din språkresa. När du inte badar eller pluggar, besök Stearns Wharf vid havet eller ta en promenad i Alameda Park. Har du svårt att hitta inspiration? Det finns alltid något att göra på din språkresa till Santa Barbara, åk till exempel på en av utflykterna annordnade av våra EF-ledare!

Uttnyttja din tid till fullo

På din språkresa till Santa Barbara kan du välja att antingen bo på ett studentboende eller med en noga utvald amerikansk värdfamilj. Att bo på ett studentboende ger dig mer flexibilitet att komma och gå som du själv vill, äta när och vart du vill, och spendera mer tid med dina vänner från klassen. Å andra sidan, om du bor i en värdfamilj får du chansen att uppleva det amerikanska vardagslivet, äta måltider tillsammans, och genom samtal och diskussioner lära dig mer om hur amerikanarna ser på saker och ting. Båda boendealternativen erbjuder en unik upplevelse och massor av möjligheter till att öva din engelska, och kommer säkerställa att du får ut det mesta av din språkresa till Santa Barbara.