Studera utomlands

Studera i Costa Rica

Studera i Costa Rica
4.5
950
(950 betyg)
4.5

Studera i Costa Rica, där vackra stränder och en unik kultur väntar dig. Förbättra din spanska med innovativa kurser och aktiviteter, inklusive volontärmöjligheter med lokala organisationer. Costa Rica är känt för sitt rika naturliv, som du kommer att få massor av fritid till att upptäcka när du studerar i Costa Rica.

Studera i Costa Rica

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Costa Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Costa Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Costa Rica
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Costa Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Costa Rica

Studera i Costa Rica

Om du vill plugga i Costa Rica så bör du med vårt breda programutbud hitta ett alternativ som passar ditt schema och som hjälper dig uppnå dina mål. Kortare kurser med mer fritid är ideala för en språkresa, men om du vill bli flytande i spanska så är en längre kurs med extra klasser rätt för dig. Oavsett vilket program du väljer, så kommer du njuta av din fritid utanför klassrummet när du studerar i Costa Rica. Här kan du surfa, vandra längs vulkaner och utforska de lummiga tropiska regnskogarna. Besök kaffeplantagen eller en rodeo om du vill få en dos av den lokala kulturen. Nya äventyr och bättre spanska väntar dig, så kom och studera i Costa Rica!

Vägen till bättre spanska

Du kommer att prata mycket bättre spanska efter att du studerat i Costa Rica. Med hjälp av hör- och kommunikationsövningar, samt grupparbeten, så ser vi till att du får prata massor av spanska på lektionerna. När du studerar i Costa Rica kommer det också finnas möjlighet att använda den senaste teknologin i vårt språklabb för att underlätta din inlärning, oavsett vilken nivå du är på. Du bör avancera ett steg efter åtta veckors språkstudier om du är nybörjare och om du tidigare studerat spanska bör du avancera ett steg efter 12 veckors språkstudier. Kom och plugga i Costa Rica om du vill förbättra din spanska.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.