Studera i Nice

Studera i Nice
4.5
404
(404 betyg)
4.5

Studera i Nice och plugga franska samtidigt som du njuter av det härliga medelhavsklimatet. Med våra innovativa franskalektioner och små klasser kommer du snabbt lära dig franska och få massor av tid över till att utforska Nice och närliggande områden tillsammans med dina klasskamrater och nya vänner.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Frankrike
Stad: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Frankrike
Stad: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Frankrike
Stad: Nice
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Frankrike
Stad: Nice

Studera i Nice

Gratis broschyr

Studera i Nice

Att studera i Nice vid Frankrikes kust - hur låter det? När du studerar i Nice så får lära du dig franska samtidigt som du har semester. När du inte har lektion, kan du och dina klasskamrater promenera längs de kända shoppingavenyerna i denna idylliska stad. Håll ögonen öppna, om du har tur kanske du får syn på en och annan kändis som kommer till Nice för att njuta av stränderna, havsutsikten, förstklassig shopping och glamorösa casinos. Du kommer att få åka på organiserade utflykter i och utanför staden för att lära känna Nice bättre, och kommer att kunna återkomma till dina favoritställen på din fritid.

Kultur och historia

Alla borde se Paris, men om du letar efter en mer avslappnad studietid utomlands så ska du studera i Nice. Staden har en omfattande och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka ända till grottmänniskorna. Om konst är din passion så ska du bege dig till Musée Matisse där du kan hitta en av konstnärens större samlingar konstverk. Det finns även en hel del konserter, festivaler och shower som pågår i Nice och i närliggande städer. Nice har sin högsäsong på sommaren och resten av året är det något lugnare i staden. När du studerar i Nice, kommer du att upptäcka historia och kultur, samt soliga stränder och kristallklart vatten.