Frankrike

Studera i Nice

Studera i Nice
4.5
404
(404 betyg)
4.5

Studera i Nice och plugga franska samtidigt som du njuter av det härliga medelhavsklimatet. Med våra innovativa franskalektioner och små klasser kommer du snabbt lära dig franska och få massor av tid över till att utforska Nice och närliggande områden tillsammans med dina klasskamrater och nya vänner.

Studera i Nice

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Frankrike
Städer: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Frankrike
Städer: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Frankrike
Städer: Nice
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Frankrike
Städer: Nice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Frankrike
Städer: Nice

Studera i Nice

Att studera i Nice vid Frankrikes kust - hur låter det? När du studerar i Nice så får lära du dig franska samtidigt som du har semester. När du inte har lektion, kan du och dina klasskamrater promenera längs de kända shoppingavenyerna i denna idylliska stad. Håll ögonen öppna, om du har tur kanske du får syn på en och annan kändis som kommer till Nice för att njuta av stränderna, havsutsikten, förstklassig shopping och glamorösa casinos. Du kommer att få åka på organiserade utflykter i och utanför staden för att lära känna Nice bättre, och kommer att kunna återkomma till dina favoritställen på din fritid.

Kultur och historia

Alla borde se Paris, men om du letar efter en mer avslappnad studietid utomlands så ska du studera i Nice. Staden har en omfattande och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka ända till grottmänniskorna. Om konst är din passion så ska du bege dig till Musée Matisse där du kan hitta en av konstnärens större samlingar konstverk. Det finns även en hel del konserter, festivaler och shower som pågår i Nice och i närliggande städer. Nice har sin högsäsong på sommaren och resten av året är det något lugnare i staden. När du studerar i Nice, kommer du att upptäcka historia och kultur, samt soliga stränder och kristallklart vatten.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.