Studera i Japan

Studera i Japan
4.5
995
(995 betyg)
4.5

Studera i Japan där det traditionella möter det moderna. Tokyo är en av världens största städer, och du kommer att befinna dig i hjärtat av staden när du studerar i Japan med oss. Alla våra program i Japan kombinerar formella kurser i japanska med aktiviteter, sevärdheter och massor av fritid.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Japan
Stad: Tokyo
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Japan
Stad: Tokyo
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Japan
Stad: Tokyo
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Japan
Stad: Tokyo

Studera i Japan

Gratis broschyr

Studera i Tokyo

Studera i Tokyo och upptäck denna mäktiga stad som består av unika stadsdelar. Besök kejsarpalatset i Hibiya, eller spana in de lyxiga shoppinggatorna i Ginza. Lär du dig japanska för att använda det i arbetslivet? Bege dig då till Nihombashi och besök Tokyobörsen. Utforska Akihabara där du kan hitta all typ av teknologi, eller upplev nattlivet i Shinjuku. Varje del av Tokyo har sin egen unika charm, vilket gör det lätt att hitta ett område som passar just dig när du studerar i Tokyo.

Study abroad in Japan

Du kommer att bo i det spännande Tokyo när du studerar i Japan. Med sin futuristiska arkitektur och teknologi, buddhisttempel, och unika subkulturer såsom Cosplay, så finns det ingen annan stad i världen som liknar denna enorma metropol. Med japanskan du lär dig när du studerar i Japan, så kommer du att lära känna landet på ett sätt som få turister kan. Du kommer snabbt att utveckla din japanska tack vare våra små klasser, erfarna lärare, och innovativa lärometoder. Du kan kommunicera med lokalinvånarna som kanske delar med sig av sina bästa tips om vad du ska se och göra. För att få en inblick i detta unika land, kom och plugga i Japan.

Tokyo och Japan för studenter

Upptäck en stad perfekt för studenter när du studerar i Tokyo. Din studievägledare hjälper dig organisera lärorika utflykter, såsom besök till tempel, japanska konstmuseum, och restauranger som serverar traditionell japansk mat. Du kommer också ha möjlighet att åka på utflykter till städer som Kyoto och Nikko när du studerar i Tokyo. Om du vill upptäcka Tokyo på egen hand, fråga din studievägledare om rekommendationer för shopping och nattklubbar. Att lära sig japanska medan du studerar i Tokyo gör det mycket roligare att upptäcka staden.

En genuin upplevelse

När du ska studera i Japan, så kan du välja mellan att bo med en värdfamilj eller på studenthem. Om du bor hos en värdfamilj så kommer du få njuta av hemlagade måltider och ha fördelen att kunna öva din japanska med din nya familj. Din värdfamilj kan också ge dig unika tips för hur du bäst upptäcker Japans alla sevärdheter. Ett studenthem är också ett bra val om du vill vara mer självständig och bo med andra internationella studenter. Oavsett så kommer du att bo i en stimulerande miljö när du ska studera i Japan.