Studera i Singapore

Studera i Singapore
4.9
976
(976 betyg)
4.9

Studera i Singapore och upptäck en stad full av olika asiatiska kulturer. Singapore har allt vad en student kan tänka begära: god mat till bra pris, gästvänlig befolkning, stränder, tempel, marknader, massor av sol och en del av Asiens bästa shopping. Plugga i Singapore och förbättra din engelska.

Studera i Singapore

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Singapore
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Singapore
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Singapore
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Singapore
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Singapore

Studera i Singapore för en chans att läsa engelska i världens mest internationella stad

När du studerar i Singapore kommer du upptäck att i denna stad talas det många språk, trots att engelska är det officiella. Singapore bildades som en handelspost på rutten mellan Kina och Europa och är fortfarande en mötespunkt mellan öst och väst. Idag fungerar staden som en av de världsledande platserna för internationell handel inom en mängd olika industrier och har en av världens mest internationella befolkningar. Att plugga i Singapore ger dig chansen att vistas mitt i denna internationella affärsvärld. Trots att Singapore är en liten önation som endast består av staden Singapore, är landet känt för att ha ett av världens mest högpresterande skolsystem och det kommer att ge ditt CV ett riktigt lyft att ha pluggat i Singapore.

Att tänka på innan du reser till Singapore

När du studerar i Singapore kommer du upptäcka att denna stad är en riktig smältdegel av olika kulturer. I de kinesiska delarna av staden, till exempel, hittar du drakar, röda hustak och traditionella kinesiska maträtter. När du pluggar i Singapore kan du även pröva på att äta autentisk indisk mat eller besöka buddistiska tempel där du får se munkar i saffransgula kåpor. Stadens tid som engelsk koloni har inte bara lämnat det engelska språket i arv, utan du kan även hitta typiska engelska pubar. De glittrande skyskraporna påminner om globala städer världen runt - från Tokyo och Shanghai till New York och Boston. För att landets många olika sidor ska kunna leva tillsammans i harmoni så är allting väldigt välorganiserat. Till exempel är det olagligt att spotta tuggummi på marken, svära högljutt eller bete sig oanständigt på offentliga platser. Läs på om normer och seder innan du reser iväg för att studera i Singapore och du kan lättare undvika att hamna i pinsamma situationer!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.