Studera i Singapore

Studera i Singapore
4.9
976
(976 betyg)
4.9

Studera i Singapore och upptäck en stad full av olika asiatiska kulturer. Singapore har allt vad en student kan tänka begära: god mat till bra pris, gästvänlig befolkning, stränder, tempel, marknader, massor av sol och en del av Asiens bästa shopping. Plugga i Singapore och förbättra din engelska.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Singapore
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Singapore
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Singapore
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Singapore
EF UNIVERSITY PREPARATION

EF UNIVERSITY PREPARATION

16 + år
6/9 månader
Få garanterad antagning till ett av över 200 partneruniversitet runt om i världen och bygg upp de färdigheter som krävs för att starta din internationella karriär.
Land: Singapore

Studera i Singapore

Gratis broschyr

Studera i Singapore för en chans att läsa engelska i världens mest internationella stad

När du studerar i Singapore kommer du upptäck att i denna stad talas det många språk, trots att engelska är det officiella. Singapore bildades som en handelspost på rutten mellan Kina och Europa och är fortfarande en mötespunkt mellan öst och väst. Idag fungerar staden som en av de världsledande platserna för internationell handel inom en mängd olika industrier och har en av världens mest internationella befolkningar. Att plugga i Singapore ger dig chansen att vistas mitt i denna internationella affärsvärld. Trots att Singapore är en liten önation som endast består av staden Singapore, är landet känt för att ha ett av världens mest högpresterande skolsystem och det kommer att ge ditt CV ett riktigt lyft att ha pluggat i Singapore.

Att tänka på innan du reser till Singapore

När du studerar i Singapore kommer du upptäcka att denna stad är en riktig smältdegel av olika kulturer. I de kinesiska delarna av staden, till exempel, hittar du drakar, röda hustak och traditionella kinesiska maträtter. När du pluggar i Singapore kan du även pröva på att äta autentisk indisk mat eller besöka buddistiska tempel där du får se munkar i saffransgula kåpor. Stadens tid som engelsk koloni har inte bara lämnat det engelska språket i arv, utan du kan även hitta typiska engelska pubar. De glittrande skyskraporna påminner om globala städer världen runt - från Tokyo och Shanghai till New York och Chicago. För att landets många olika sidor ska kunna leva tillsammans i harmoni så är allting väldigt välorganiserat. Till exempel är det olagligt att spotta tuggummi på marken, svära högljutt eller bete sig oanständigt på offentliga platser. Läs på om normer och seder innan du reser iväg för att studera i Singapore och du kan lättare undvika att hamna i pinsamma situationer!