Spanien

Studera i Barcelona

Studera i Barcelona
4.8
444
(444 betyg)
4.8

Lär känna Spaniens spännande sida när du studerar i Barcelona. Denna stad är full av kreativitet och energi. Förbättra din spanska och njut samtidigt av allt Barcelona har att erbjuda. Alla våra program kombinerar spanskalektioner med aktiviteter och fritid när du pluggar i Barcelona.

Studera i Barcelona

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona

Studera i Barcelona

Du kommer inte ångra ditt val att studera i Barcelona. Efter kinesiskan har spanskan flest antal människor med språket som sitt modersmål, så att lära sig spanska när du pluggar i Barcelona kommer att visa sig vara värdefullt för din framtid. Under ditt äventyr som student i Barcelona ingår dagliga spanskalektioner, valmöjligheter såsom obetald praktik, förberedelser inför språkexamen, volontärarbete, och ett schema fullt av arrangerade aktiviteter och utflykter, och boende i en värdfamilj eller på ett studenthem. Med det viktigaste ordnat så behöver du inte oroa dig för om din tid i Barcelona kommer att bli minnesvärd eller ej.

Universitet i Barcelona

Barcelona lockar många studenter årligen, med sina sju universitet och högt rankande utbildningar.  Om du vill studera på universitet i Barcelona är det en stor fördel om du har spanska språkkunskaper sedan tidigare så att du kan delta i klassdiskusisoner och förstå dina klasskamrater. Därför kan det vara en god idé att plugga spanska i Barcelona med EF innan du tar dig vidare till universitetsstudier. Dessutom kan du ta DELE diplomet när du ska plugga spanska i Barcelona med EF. Om du vill studera på universitet i Barcelona är det viktigt att du gjort DELE provet för att intyga din kunskap- och kompetensnivå i spanska. Diplomet blir oerhört viktigt att ha om du vill studera på universitet eller arbeta i Barcelona. 

Lär dig mer om kulturen medan du pluggar i Barcelona

När du ska plugga i Barcelona så kommer du kunna förbättra din spanska medan du lär dig om den katalanska kulturen. Med en spännande historia som sträcker sig tillbaka till romarnas tid, utmärkt mat, fantastisk konst, musik, shopping och arkitektur, så kommer du aldrig ha en tråkig stund medan du pluggar i Barcelona. Staden är även otroligt vackert. Besök Montjuïc för att se Castell de Montjuïc, den olympiska stadion där olympiska sommarspelen hölls 1992, och platsen för världsutställningen 1929. Glöm inte att besöka stränderna också när du pluggar i Barcelona. Värt att nämna är att National Geographic nyligen utnämnde Barcelona till den bästa strandstaden i världen.

Vanliga frågor

Hur är studentlivet i Barcelona?

På EF kombinerar vi fritidsaktiviteter med lektionstid när du ska studera spanska i Spanien så att du får uppleva landets kultur på riktigt och samtidigt använda språket i vardagliga situationer. De spanska invånarna gillar fest och en god stämning och har ofta kul tillsammans. Dessutom är de  spanska invånarna kända för att vara trevliga och öppna vilket gör det enkelt att lära känna nya vänner i Spanien.  När du ska plugga spanska i Barcelona kommer du upptäcka att det sker kända festivaler årligen runt om i landet och i staden som du inte får missa. Samla ihop dina nya vänner och utforska Spanien tillsammans. Barcelona är även känd för sitt trendiga nattliv och bjuder på värdskända klubbar, mysiga cocktailbarer och tapasbarer. Som student i Barcelona kommer det inte råda brist på roliga aktivieter och trendigt nattliv. När du ska plugga spanska i Barcelona kan du även resa vidare till de soliga och trendiga städerna Ibiza, Madrid och Marbella.    

Vad kostar det att plugga i Barcelona?

Du kan finansiera dina språkkurser när du ska plugga i Barcelona med CSN, det betyder att från och med året du fyller 20 så kan du ansöka om studiemedel och bekosta en del av studierna med hjälp av CSN. Du får hjälp av våra studievägledare att fylla i din ansökan om studiemedel och de sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan börja planera ditt livs äventyr. Vi garanterar den bästa kvaliteten när du ska studera i Barcelona både under lektionstid och på din fritid. Priserna för att plugga i Barcelona avgörs av flera faktorer

  • Antalet lektioner du väljer när du ska studera i Barcelona.
  • Längden på din språkkurs
  • Destinationen du väljer när du ska läsa en språkkurs

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.