Studera i Barcelona

Lär känna Spaniens spännande sida när du studerar i Barcelona. Denna stad är full av kreativitet och energi. Förbättra din spanska och njut samtidigt av allt Barcelona har att erbjuda. Alla våra program kombinerar spanskalektioner med aktiviteter och fritid när du pluggar i Barcelona.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Spanien
Stad: Barcelona

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Spanien
Stad: Barcelona

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Spanien
Stad: Barcelona

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Spanien
Stad: Barcelona

Studera i Barcelona

Du kommer inte ångra ditt val att studera i Barcelona. Efter kinesiskan har spanskan flest antal människor med språket som sitt modersmål, så att lära sig spanska när du pluggar i Barcelona kommer att visa sig vara värdefullt för din framtid. Under ditt äventyr som student i Barcelona ingår dagliga spanskalektioner, valmöjligheter såsom obetald praktik, förberedelser inför språkexamen, volontärarbete, och ett schema fullt av arrangerade aktiviteter och utflykter, och boende i en värdfamilj eller på ett studenthem. Med det viktigaste ordnat så behöver du inte oroa dig för om din tid i Barcelona kommer att bli minnesvärd eller ej.

Lär dig mer om kulturen medan du pluggar

När du ska plugga i Barcelona så kommer du kunna förbättra din spanska medan du lär dig om den katalanska kulturen. Med en spännande historia som sträcker sig tillbaka till romarnas tid, utmärkt mat, fantastisk konst, musik, shopping och arkitektur, så kommer du aldrig ha en tråkig stund medan du pluggar i Barcelona. Staden är även otroligt vackert. Besök Montjuïc för att se Castell de Montjuïc, den olympiska stadion där olympiska sommarspelen hölls 1992, och platsen för världsutställningen 1929. Glöm inte att besöka stränderna också när du pluggar i Barcelona. Värt att nämna är att National Geographic nyligen utnämnde Barcelona till den bästa strandstaden i världen.

Vad kostar det att plugga i Barcelona?

Du kan finansiera dina språkkurser när du ska plugga i Barcelona med CSN, det betyder att från och med året du fyller 20 så kan du ansöka om studiemedel och bekosta en del av studierna med hjälp av CSN. Du får hjälp av våra studievägledare att fylla i din ansökan om studiemedel och de sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan börja planera ditt livs äventyr. Vi garanterar den bästa kvaliteten när du ska studera i Barcelona både under lektionstid och på din fritid. Priserna för att plugga i Barcelona avgörs av flera faktorer

·         Antalet lektioner du väljer när du ska studera i Barcelona.

·         Längden på din språkkurs

·         Destinationen du väljer när du ska läsa en språkkurs

Vill du veta mer om att plugga i Barcelona eller är du nyfiken om hur ett personligt prisförslag ser ut så kan du kontakta våra studievägledare på 0200-81 00 00. Eller så kan du också beställa en broschyr full av användbar information.