Studera i Berlin

Studera i Berlin
4.7
601
(601 betyg)
4.7

Plugga i Berlin och upptäck de attraktioner och sevärdheter som gör denna stad till ett sådant populärt resmål. Oavsett om det är fenomenal mat eller den vågade konstscenen, så kommer du att upptäcka fantastiska delar av Tyskland när du studerar i Berlin.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Tyskland
Stad: Berlin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Tyskland
Stad: Berlin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Tyskland
Stad: Berlin
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Tyskland
Stad: Berlin

Studera i Berlin

Gratis broschyr

Plugga i Berlin

När du pluggar i Berlin, så kommer du befinna dig på vår skola i hjärtat av den tyska huvudstaden. Berlin har en dynamisk historia som får varje upptäcktsfärd i staden att verka helt annorlunda från den senaste, och tillåta dig att fördjupa dig i denna okända kultur. Våra lektioner lägger fokus vid kommunikationsövningar, så att du kan ta del av kulturen runtomkring dig och få ut det mesta av att plugga i Berlin. Det finns inget bättre sätt att lära känna det tyska språket på än att plugga i Berlin.

En stad med många sidor

Som internationell stad känd för sitt rika utbud av kultur, media, och konst, har Berlin blivit ett av de mest populära resmålen i världen. När du pluggar i Berlin med oss väljer du själv hur du vill spenderar din fritid i denna fantastiska stad. Oavsett om du bestämmer dig för att gå en intensivkurs och bli flytande i tyska på så kort tid som möjligt, eller om du väljer att se din språkresa som en semester med tid till att spana in alla monument som gjort denna stad så känd, så kommer du att få en otrolig upplevelse när du pluggar i Berlin.