Studera i München

Studera i München
4.9
468
(468 betyg)
4.9

Att åka till Tyskland för att plugga i München är ett bra sätt att bli familjär med den tyska kulturen medan du lär dig det tyska språket. Besök den lokala biergarten och köp med dig ett par lederhosen hem. Studera i München för att lära dig att prata tyska med självförtroende i en bekväm miljö.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Tyskland
Stad: München
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Tyskland
Stad: München
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Tyskland
Stad: München
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Tyskland
Stad: München
EF UNIVERSITY PREPARATION

EF UNIVERSITY PREPARATION

16 + år
6/9 månader
Få garanterad antagning till ett av över 200 partneruniversitet runt om i världen och bygg upp de färdigheter som krävs för att starta din internationella karriär.
Land: Tyskland
Stad: München

Studera i München

Gratis broschyr

Plugga i München

Du kommer att upptäcka en unik tysk stad när du studerar i München. Staden är kanske mest känd för sin välsmakande öl, men München har även en fantastisk medeltida och modern arkitektur, med alperna som kan skymtas över takåsarna. Du kan välja att studera i München under en kortare period eller att plugga i ett helt år för att bli flytande i tyska. Oavsett hur länge du väljer att stanna kommer du snabbt att lära dig tyska tack vare våra små klasser, erfarna lärare och innovativa undervisningsmetoder. Du kommer också att träffa vänner i den internationella grupp studenter du pluggar med. Efter att du studerat i München kommer din tyska flyta på lika bra som stadens flod Isar.

Boendealternativ i München

Du kan antingen bo med en värdfamilj eller på ett studenthem när du studerar I München. Om du väljer att bo hos en värdfamilj, så kommer du uppleva livet som del av en tysk familj. Du kommer att prata språket hemma och på så vis lära dig snabbare. Du kommer också få en stark kulturell upplevelse. Om du istället väljer att bo på studenthem när du pluggar i München, så kommer du spendera mer tid med att lära känna dina klasskamrater. Studenthemmet är dessutom centralt beläget med närhet till skolan. Oavsett vart du väljer att bo när du studerar i München så kommer du att lära dig tyska samtidigt som du får en upplevelse för livet.