Tyskland

Studera i München

Studera i München
4.9
468
(468 betyg)
4.9

Att åka till Tyskland för att plugga i München är ett bra sätt att bli familjär med den tyska kulturen medan du lär dig det tyska språket. Besök den lokala biergarten och köp med dig ett par lederhosen hem. Studera i München för att lära dig att prata tyska med självförtroende i en bekväm miljö.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Tyskland
Städer: München
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Tyskland
Städer: München
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Tyskland
Städer: München
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Tyskland
Städer: München
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: Tyskland
Städer: München

Plugga i München

Du kommer att upptäcka en unik tysk stad när du studerar i München. Staden är kanske mest känd för sin välsmakande öl, men München har även en fantastisk medeltida och modern arkitektur, med alperna som kan skymtas över takåsarna. Du kan välja att studera i München under en kortare period eller att plugga i ett helt år för att bli flytande i tyska. Oavsett hur länge du väljer att stanna kommer du snabbt att lära dig tyska tack vare våra små klasser, erfarna lärare och innovativa undervisningsmetoder. Du kommer också att träffa vänner i den internationella grupp studenter du pluggar med. Efter att du studerat i München kommer din tyska flyta på lika bra som stadens flod Isar.

Boendealternativ i München

Du kan antingen bo med en värdfamilj eller på ett studenthem när du studerar I München. Om du väljer att bo hos en värdfamilj, så kommer du uppleva livet som del av en tysk familj. Du kommer att prata språket hemma och på så vis lära dig snabbare. Du kommer också få en stark kulturell upplevelse. Om du istället väljer att bo på studenthem när du pluggar i München, så kommer du spendera mer tid med att lära känna dina klasskamrater. Studenthemmet är dessutom centralt beläget med närhet till skolan. Oavsett vart du väljer att bo när du studerar i München så kommer du att lära dig tyska samtidigt som du får en upplevelse för livet.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.