VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Studera i Boston

Plugga i Boston och lär känna en av världens ledande universitetsstäder. I denna stad hittar du mer än 65 prestigefulla intuitioner såsom Harvard och MIT. Oavsett om du vill plugga i Boston under en kort eller längre period så kan du själv anpassa våra kurser efter dina behov.

Studera i Boston

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA och ledarskapsutveckling
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Land: USA
Stad: Boston

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Boston

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: USA
Stad: Boston

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Boston

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Boston

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA

Plugga i Boston

När du pluggar i Boston kommer du att upptäcka att denna stad har flest antal studenter per capita i hela USA. Staden är ett perfekt val för studenter som vill plugga utomlands i en akademisk studentstad. Du kan välja att gå en intensivkurs, gå ett universitetsförberedande program eller ta ett helt år för att plugga i Boston. Du kan till och med ta en masterexamen i företagsekonomi på vår topprankade skola, Hult Business School. Oavsett vilket program du väljer att plugga i Boston, så kommer du att få individuell uppmärksamhet och hjälp av ett akademiskt team av erfarna lärare för att kunna göra snabba och effektiva framsteg.

Mer än bara studier

Du kommer att förstå varför denna stad lockar till sig så många studenter från USA och världen runt när du pluggar i Boston. Staden är en av USA:s äldsta; Boston grundades av den första strömmen brittiska kolonisatörer på 1630-talet. Stadens rika historia omfattar bland annat händelser såsom den Amerikanska revolutionen som gav USA frihet från Storbritannien. Som Massachusetts huvudstad, är Boston en viktig knutpunkt för politik och kultur, med konserter, festivaler och underhållning året om. Utmärkta transportförbindelser gör det lätt att ta sig runt. Plugga i Boston och lär känna denna klassiska amerikanska stad.