USA

Studera i Boston

Studera i Boston
4.5
698
(698 betyg)
4.5

Plugga i Boston och lär känna en av världens ledande universitetsstäder. I denna stad hittar du mer än 65 prestigefulla intuitioner såsom Harvard och MIT. Oavsett om du vill plugga i Boston under en kort eller längre period så kan du själv anpassa våra kurser efter dina behov.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Boston
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: USA
Städer: Boston
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Länder: USA
Städer: Boston

Plugga i Boston

När du pluggar i Boston kommer du att upptäcka att denna stad har flest antal studenter per capita i hela USA. Staden är ett perfekt val för studenter som vill plugga utomlands i en akademisk studentstad. Du kan välja att gå en intensivkurs, gå ett universitetsförberedande program eller ta ett helt år för att plugga i Boston. Du kan till och med ta en masterexamen i företagsekonomi på vår topprankade skola, Hult Business School. Oavsett vilket program du väljer att plugga i Boston, så kommer du att få individuell uppmärksamhet och hjälp av ett akademiskt team av erfarna lärare för att kunna göra snabba och effektiva framsteg.

Mer än bara studier

Du kommer att förstå varför denna stad lockar till sig så många studenter från USA och världen runt när du pluggar i Boston. Staden är en av USA:s äldsta; Boston grundades av den första strömmen brittiska kolonisatörer på 1630-talet. Stadens rika historia omfattar bland annat händelser såsom den Amerikanska revolutionen som gav USA frihet från Storbritannien. Som Massachusetts huvudstad, är Boston en viktig knutpunkt för politik och kultur, med konserter, festivaler och underhållning året om. Utmärkta transportförbindelser gör det lätt att ta sig runt. Plugga i Boston och lär känna denna klassiska amerikanska stad.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.