Studera i Honolulu

Studera i Honolulu
4.6
497
(497 betyg)
4.6

Plugga på Hawaii och njut av den avslappnade livsstilen och öva din engelska med de vänliga lokalinvånarna. Oavsett om du vill plugga på Hawaii i några veckor eller i ett helt år så har vi ett program som passar dig. När du väljer att plugga på Hawaii med EF kan du förbättra dina jobbmöjligheter, förbereda dig för universitetsstudier eller förbereda dig för akademiska studier utomlands med hjälp av värdefulla certifikat i engelska.

Studera i Honolulu

Studera i Honolulu

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA

Plugga på Hawaii

Du kommer att lära dig engelska i en paradismiljö när du pluggar på Hawaii. Det spelar ingen roll vilket startdatum du väljer, här skiner solen året om och vädret är alltid varmt. När du pluggar på Hawaii kan du välja att ta en intensivkurs för snabba framsteg, eller ta en kurs som ger dig mer fritid och låter dig utforska Hawaiis stränder och regnskog.

En kombination av små klasser, erfarna lärare, undervisning med fokus på kommunikation, och tillgång till den senaste teknologin gör att du snabbt kan lära dig engelska. Men ett av de bästa sätten att lära sig engelska på när du pluggar på Hawaii är att gå ut, ha kul och lära känna massor av amerikaner som du kan prata med.

Njut av Hawaii utanför klassrummet

När du pluggar på Hawaii, kommer du att fortsätta lära dig utanför klassrummet samtidigt som du hittar på en massa spännande saker. Umgås med internationella studenter från samma program och följ med på aktiviteter som grillning vid North Shore. 

Du kommer också få tillfällen att njuta av öns sagolika natur när du pluggar i Hawaii. Du kan paddla kajak, vandra längs inaktiva vulkaner, och besöka regnskogens vattenfall. Om du vill ha ännu mer äventyr så kan du även simma med hajar, dyka, och hoppa fallskärm. Du kommer att komma hem med minnen för livet och förbättrad engelska efter att du studerat på Hawaii.

Studera på Hawaii - Våra kurser

När du ska studera på Hawaii kan du välja mellan examensförberedande kurser där du efter avslutad kurs erhåller ett internationellt erkänt certifikat. Kurserna är perfekta för dig som har olika mål, från universitetsbehörighet till att få arbeta utomlands eller om du vill förbättra dina språkkunskaper. Du kan välja mellan att läsa en intensivkurs i engelska, förbereda dig för IELTS, TOEFL eller en Cambridge engelska examen.

Du kan välja bland en mängd av olika kurser och inriktningar, allt från intensivkurser till praktikprogram om du vill få en värdefull internationell arbetslivserfarenhet. Vi skräddarsyr din kurs efter dina förutsättningar och personliga ändamål, vare sig du vill lära dig grundläggande kunskaper i engelska eller vill förbättra din engelska professionellt.

Skolan i Honolulu

Vår skola i Honolulu är centralt belägen bland otroligt vacker omgivning. Studera engelska i Honolulu i våra ljusa och moderna klassrum där du har utsikt över havet. Från skolan har du enbart fem minuters promenad till restauranger, affärer och sevärdheter. Dessutom är det bara en kort gångavstånd till stranden.

En kombination av små klasser, erfarna lärare, undervisning med fokus på kommunikation, och tillgång till den senaste teknologin gör att du snabbt kan lära dig engelska. Studera på Hawaii bland vacker natur, strålande sol och svalka dig efter lektionen i havet med dina vänner.

Studentliv på Hawaii

När du ska studera på Hawaii kommer du uppleva ett äventyrligt studentliv. På eftermiddagarna efter lektionstid kan du hänga på stranden med dina vänner. Upplev exotisk natur när du vandrar bland tropisk regnskog eller bestig snötäckta bergstoppar när du ska plugga på Hawaii. Dessutom kan du testa på surfing i Waikiki beach, besöka Pearl Harbour, simma med delfiner eller besöka närliggande öar.

Vi tror att man lär sig ett språk bäst när man befinner sig på plats i landet där språket talas. Du kommer själv märka hur din engelska förbättras när du får använda dig av språket i vardagliga situationer med lokalbefolkningen. Vi erbjuder ett urval av många roliga aktiviteter för skolans studenter. Upptäck spännande platser och sevärdheter tillsammans med dina nya vänner när du ska studera i Hawaii.

Plugga på Hawaii - Boende

När du blir redo att börja planera din resa så bör du även tänka på hur du vill bo under tiden du ska studera på Hawaii. Vi erbjuder olika boendealternativ när du ska plugga på Hawaii beroende på vilka behov du har. Om du vill lära dig engelska snabbt och bli en del av kulturen bör du välja att bo med en värdfamilj. Men om du vill ha mer självständighet när du ska plugga på Hawaii kan du välja att bo på vårt centralt belägna studenthem där du har närhet till skolan och alla stadens sevärdheter.

Värdfamilj: Lär känna den hawaiianska kulturen på djupet och lev som lokalbefolkningen när du bor hos en värdfamilj i Hawaii. Här kommer du vara omgiven av språket även efter lektionstid och kan testa dina nya kunskaper i engelska med din värdfamilj. Upptäck hur ditt uttal och ordförråd förbättras när du har konversationer med din värdfamilj.

Studenthem: Bo tillsammans med dina internationella vänner från hela världen mitt i hjärtat av staden och dessutom nära vår skola när du ska plugga på Hawaii. När du bor centralt har du nära till Honolulus alla häftiga sevärdheter och får uppleva Honolulu på djupet. Våra studenthem erbjuder även Wi-Fi, måltider och mycket mer.

Kostnad och ansökan

Priset för att studera på Hawaii varierar beroende på vilken kurs du väljer, hur många lektioner du väljer att läsa per vecka och hur länge du vill plugga på Hawaii. Du kan finansiera dina studier när du studerar på Hawaii med CSN, från och med året du fyller 20 så kan du ansöka om studiemedel och bekosta en del av studierna med hjälp av CSN.

Du får hjälp av våra studievägledare att fylla i ansökan om studiemedel och de sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan börja planera ditt livs äventyr. Vill du veta mer om att studera på Hawaii eller är du intresserad av att få ett personligt prisförslag för din resa? Kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00. Eller så kan du beställa en gratis broschyr full av information om att plugga på Hawaii

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.