Studera i Los Angeles

Studera i Los Angeles
4.7
628
(628 betyg)
4.7

Plugga i Los Angeles och ta reda på om livsstilen i Kalifornien skulle passa dig! Solsken, kändisspaning, och glamour i mängder är vad som väntar dig i Los Angeles. Vi har ett program som passar dig om du vill studera i Los Angeles, oavsett din ålder eller nivå.

Studera i Los Angeles

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA

Plugga i Los Angeles

Har du lätt för att glömma det du lär dig när du pluggar engelska? Oroa dig inte. Du kommer att märka att ditt minne förbättras när du pluggar i Los Angeles, eftersom att du befinner dig i en miljö där du måste öva din engelska varje dag och får direkt feedback på dina kommunikationsfärdigheter. Klasserna är små, så du kommer att ha flera vänner att öva din engelska med. Att plugga i Los Angeles skiljer sig markant från att ta en engelskakurs i ditt eget land, eftersom att du använder dina nyvunna språkfärdigheter på en gång och på så vis etsar sig språket fast i ditt minne bättre. När du studerar i Los Angeles kommer du också känna av och lära dig mer om den trendiga och livliga kulturen i staden.

Studentlivet i Los Angeles

Besök de palmprydda stränderna, shoppa i några av världens mest exklusiva butiker, eller bege dig ut för att spana efter kändisar när du pluggar i Los Angeles. Du kommer att få en massa tid till att öva din engelska, både i klassrummet och utanför, tillsammans med dina nyvunna vänner. Los Angeles är känd för sitt pulserande nattliv, så när du inte pluggar, dansa till solen går upp på en av alla nattklubbar eller umgås med dina vänner på ett av stadens alla trevliga kaféer. Du kommer att ha så mycket att berätta för vänner och familj när du kommer hem efter att ha studerat i Los Angeles.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.