Studera i Los Angeles

Studera i Los Angeles
4.7
628
(628 betyg)
4.7

Plugga i Los Angeles och ta reda på om livsstilen i Kalifornien skulle passa dig! Solsken, kändisspaning, och glamour i mängder är vad som väntar dig i Los Angeles. Vi har ett program som passar dig om du vill studera i Los Angeles, oavsett din ålder eller nivå.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Los Angeles

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Los Angeles

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Los Angeles

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Los Angeles

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Land: USA
Stad: Los Angeles

Plugga i Los Angeles

Har du lätt för att glömma det du lär dig när du pluggar engelska? Oroa dig inte. Du kommer att märka att ditt minne förbättras när du pluggar i Los Angeles, eftersom att du befinner dig i en miljö där du måste öva din engelska varje dag och får direkt feedback på dina kommunikationsfärdigheter. Klasserna är små, så du kommer att ha flera vänner att öva din engelska med. Att plugga i Los Angeles skiljer sig markant från att ta en engelskakurs i ditt eget land, eftersom att du använder dina nyvunna språkfärdigheter på en gång och på så vis etsar sig språket fast i ditt minne bättre. När du studerar i Los Angeles kommer du också känna av och lära dig mer om den trendiga och livliga kulturen i staden.

Studentlivet i Los Angeles

Besök de palmprydda stränderna, shoppa i några av världens mest exklusiva butiker, eller bege dig ut för att spana efter kändisar när du pluggar i Los Angeles. Du kommer att få en massa tid till att öva din engelska, både i klassrummet och utanför, tillsammans med dina nyvunna vänner. Los Angeles är känd för sitt pulserande nattliv, så när du inte pluggar, dansa till solen går upp på en av alla nattklubbar eller umgås med dina vänner på ett av stadens alla trevliga kaféer. Du kommer att ha så mycket att berätta för vänner och familj när du kommer hem efter att ha studerat i Los Angeles.