Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på [email protected]

Studera i Miami

Plugga i Miami där den kubanska och amerikanska kulturen möts. Florida har mycket att erbjuda studenter: välkända universitet, stränder, nationalparker och Disneyland! Oavsett om du vill tillbringa ett par veckor med att utforska Miami, eller ett helt år med att fördjupa dig i den amerikanska kulturen så har vi ett program som passar dig. Om du verkligen vill uppleva Florida, studera i Miami!

Studera i Miami

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Miami Beach

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: USA
Stad: Miami Beach

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Miami Beach

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Miami Beach

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA

Plugga i Miami

När du bestämmer dig för att plugga i Miami gör du en investering i din framtid. Bestäm när du har tid att studera i Miami och hur länge, välj sedan från vårt utbud av program med startdatum året runt. Börja på den nivå som passar dig och gör framstegen som behövs för att du ska prata engelska flytande. Att vara omgiven av språket är det bästa sättet att snabbt lära sig engelska på. Om du tillbringar dina utlandsstudier i Miami så kan du använda dina förbättrade engelskkunskaper i alla typer av sammanhang, utomlands och hemma.

Ditt liv som student i Miami

Miamis sandiga vita stränder, spännande nattliv, och multikulturella atmosfär, gör denna stad till en populär plats att studera på. Det finns flera välkända universitet i staden, vilket lockar alla typer av studenter från hela världen att plugga i Miami. Efter lektionerna kan du hänga vid poolen eller på stranden, se undervattenlivet på Miami Seaquarium, eller ta en tur för att se trädgårdarna vid Villa Vizcaya. Det finns alla typer av attraktioner att besöka och vänliga människor att träffa när du studerar i Miami. Kom ihåg, dina nya engelskkunskaper är en viktig del för att kunna lära känna ditt nya hemlands invånare. Ditt liv som student i Miami är så mycket mer än bara engelskalektioner.