Studera i Miami

Studera i Miami
4.5
678
(678 betyg)
4.5

Plugga i Miami där den kubanska och amerikanska kulturen möts. Florida har mycket att erbjuda studenter: välkända universitet, stränder, nationalparker och Disneyland! Oavsett om du vill tillbringa ett par veckor med att utforska Miami, eller ett helt år med att fördjupa dig i den amerikanska kulturen så har vi ett program som passar dig. Om du verkligen vill uppleva Florida, studera i Miami!

Studera i Miami

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Miami
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA

Plugga i Miami

När du bestämmer dig för att plugga i Miami gör du en investering i din framtid. Bestäm när du har tid att studera i Miami och hur länge, välj sedan från vårt utbud av program med startdatum året runt. Börja på den nivå som passar dig och gör framstegen som behövs för att du ska prata engelska flytande. Att vara omgiven av språket är det bästa sättet att snabbt lära sig engelska på. Om du tillbringar dina utlandsstudier i Miami så kan du använda dina förbättrade engelskkunskaper i alla typer av sammanhang, utomlands och hemma.

Ditt liv som student i Miami

Miamis sandiga vita stränder, spännande nattliv, och multikulturella atmosfär, gör denna stad till en populär plats att studera på. Det finns flera välkända universitet i staden, vilket lockar alla typer av studenter från hela världen att plugga i Miami. Efter lektionerna kan du hänga vid poolen eller på stranden, se undervattenlivet på Miami Seaquarium, eller ta en tur för att se trädgårdarna vid Villa Vizcaya. Det finns alla typer av attraktioner att besöka och vänliga människor att träffa när du studerar i Miami. Kom ihåg, dina nya engelskkunskaper är en viktig del för att kunna lära känna ditt nya hemlands invånare. Ditt liv som student i Miami är så mycket mer än bara engelskalektioner.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.