Studera i San Diego

Studera i San Diego
4.6
657
(657 betyg)
4.6

Plugga i San Diego där livet är enkelt. Du kommer att studera vid ett amerikanskt universitet där du kan interagera med andra amerikanska studenter när du studerar i San Diego med oss. Det är en perfekt plats att förbättra din engelska på medan du träffar nya människor från USA och hela världen.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: San Diego
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: San Diego
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: San Diego
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: San Diego
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA

Studera i San Diego

Gratis broschyr

Plugga i San Diego

När du pluggar i San Diego är vårt mål att göra din upplevelse så stressfri som möjligt. Du kommer att få all den hjälp du behöver för att planera din resa till USA och bosätta dig i staden. Självklart är vårt huvudsakliga mål att du ska lära dig så mycket som möjligt när du pluggar i San Diego, och det är där du verkligen kommer att uppleva skillnaden från andra program som erbjuder studier utomlands. Vi har erfarenheten som krävs för att hjälpa dig uppnå dina mål. När du pluggar i San Diego med oss så kommer dina lektioner att ta plats på ett amerikanskt universitet, så att du kan mingla med amerikanska studenter och på så vis öva din engelska ännu mer.

Upptäck San Diego

San Diego är en av USA:s största städer och är hem till San Diego Zoo, USS Midway och Balboa Park – bara ett fåtal attraktioner som du kanske vill besöka på din fritid när du pluggar i San Diego. Om du gillar shopping så måste du bege dig till shoppingdistriktet Seaport vid havet. Dina nya engelskkunskaper kommer bevisa sig händiga när du shoppar de bästa fynden. När du återvänder hem kommer dina vänner och kolleger vara imponerade över de engelskkunskaper du lärt dig när du var iväg och pluggade i San Diego.