USA

Studera i Santa Barbara

Studera i Santa Barbara
4.7
583
(583 betyg)
4.7

Plugga i Santa Barbara där det milda klimatet och den avslappnade atmosfären gör det behagligt att lära sig engelska. När du pluggar i Santa Barbara med oss så kommer du att få precis den rätta mixen av engagerande engelskaklasser, aktiviteter i och utanför Santa Barbara, och fritid till att hänga med dina nya vänner.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA

Plugga i Santa Barbara

Plugga i Santa Barbara och lev livet som en Kaliforniabo medan du lär dig engelska. Santa Barbara är den nordligaste kuststaden i sydliga Kalifornien, och är känt för sin spanskinfluerade arkitektur, vackra stränder vid atlantens kust, och lugna, avslappnade atmosfär. Det är den perfekta platsen att uppleva livsstilen i Kalifornien utan storstadshetsen. Oavsett vilket program du väljer, så ser vi alltid till att du får tid till att njuta av det fantastiska vädret när du pluggar i Santa Barbara. En viktig del av att studera i Santa Barbara är trots allt att få massor av tid till att öva din engelska utanför klassrummet.

En avslappnad vardag

När du pluggar I Santa Barbara har du smidig tillgång till södra Kaliforniens alla spännande attraktioner och sevärdheter. En bilfärd till Disneyland tar 2 timmar och Hollywood är till och med närmare. Du kan utforska bergen utanför Santa Barbara eller njuta av en vinprovningstur på en av de närliggande vingårdarna. De som är intresserade av historia kan besöka områdets missionsstationer byggd av spanjorerna, däribland missionsstationen vid Capistrano – dit svalorna återvänder varje år. När du väl är hemma efter att ha pluggat i Santa Barbara kommer du ha massor att berätta för dina vänner och familj.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.