Studera i Santa Barbara

Studera i Santa Barbara
4.7
583
(583 betyg)
4.7

Plugga i Santa Barbara där det milda klimatet och den avslappnade atmosfären gör det behagligt att lära sig engelska. När du pluggar i Santa Barbara med oss så kommer du att få precis den rätta mixen av engagerande engelskaklasser, aktiviteter i och utanför Santa Barbara, och fritid till att hänga med dina nya vänner.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA

Studera i Santa Barbara

Gratis broschyr

Plugga i Santa Barbara

Plugga i Santa Barbara och lev livet som en Kaliforniabo medan du lär dig engelska. Santa Barbara är den nordligaste kuststaden i sydliga Kalifornien, och är känt för sin spanskinfluerade arkitektur, vackra stränder vid atlantens kust, och lugna, avslappnade atmosfär. Det är den perfekta platsen att uppleva livsstilen i Kalifornien utan storstadshetsen. Oavsett vilket program du väljer, så ser vi alltid till att du får tid till att njuta av det fantastiska vädret när du pluggar i Santa Barbara. En viktig del av att studera i Santa Barbara är trots allt att få massor av tid till att öva din engelska utanför klassrummet.

En avslappnad vardag

När du pluggar I Santa Barbara har du smidig tillgång till södra Kaliforniens alla spännande attraktioner och sevärdheter. En bilfärd till Disneyland tar 2 timmar och Hollywood är till och med närmare. Du kan utforska bergen utanför Santa Barbara eller njuta av en vinprovningstur på en av de närliggande vingårdarna. De som är intresserade av historia kan besöka områdets missionsstationer byggd av spanjorerna, däribland missionsstationen vid Capistrano – dit svalorna återvänder varje år. När du väl är hemma efter att ha pluggat i Santa Barbara kommer du ha massor att berätta för dina vänner och familj.