Utbytesstudent i Australien

Utbytesstudent i Australien
4.8
843
(843 betyg)
4.8

Att vara utbytesstudent i Australien är din chans att bli flytande i engelska medan du lär känna ett fascinerande land. Som utbytesstudent i Australien kommer du att få massor av chanser att öva din engelska både i och utanför klassrummet.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Australien
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Australien
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Australien
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF UNIVERSITY PREPARATION

EF UNIVERSITY PREPARATION

16 + år
6/9 månader
Få garanterad antagning till ett av över 200 partneruniversitet runt om i världen och bygg upp de färdigheter som krävs för att starta din internationella karriär.
Land: Australien
Stad: Sydney

Utbytesstudent i Australien

Gratis broschyr

Utbytesår i Australien

Australiens befolkning är öppen och avslappnad och kommer du hit för ett år som utbytesstudent så kommer du snabbt att ha en helt ny, australiensisk umgängeskrets. Som utbytesstudent i Australien kommer du att upptäcka att australiensare älskar att grilla i goda vänners lag, hänga på stranden och surfa eller umgås på ett trendigt café i en storstad som Sydney eller Melbourne. Det öppna landskapet är inspirerande och som gjort för att rida över de oändliga vidderna. Australiens "outback" är full av fårfarmar - somliga av dem är lika stora som små europeiska länder och många är lockade av tanken på att leva cowboyliv på en australiensisk ranch. Andra dras till storstäderna som glittrar som pärlor längs med Australiens sydöstra kust. Stannar du under ett helt utbytesår som utbytesstudent i Australien har du gått om tid att upptäcka landets olika sidor.

Utbytesstudent i Sydney

Lär känna Australiens största stad som utbytesstudent i Sydney. Staden är känd för sin vackra hamn, och du kommer se en hel del av den som utbytesstudent i Sydney. Liv och rörelse i denna stad är nämligen centrerad kring hamnområdena. Som utbytesstudent i Sydney får du chansen att förbättra din engelska i en fantastisk miljö.

Utbytesstudent i Brisbane

Som utbytesstudent i Brisbane kommer du att lära känna den australienska kulturen medan du blir allt mer bekväm med att tala engelska. Brisbane är en gästvänlig stad, som varken är för liten eller för stor. Bli utbytesstudent i Brisbane och upptäck Australien samtidigt som du övar din engelska.

Skräddarsy ditt schema

Som utbytesstudent i Australien, är ditt vardagsliv strukturerat kring undervisning. Beroende på det program du väljer, så kan du ha lektioner hela dagen, eller välja så att du har lektioner på förmiddagarna och fritid till att göra aktiviteter och utflykter på eftermiddagarna. Att vara utbytesstudent i Australien är ett utmärkt tillfälle att lära känna en ny kultur samtidigt som du blir flytande i engelska. Oavsett vilken engelskanivå du ligger på, så kommer du att bli förvånad över hur snabbt du gör framsteg och hur du blir allt mer bekväm med att prata engelska i alla typer av sammanhang.