Utbytesstudent i Australien

Utbytesstudent i Australien
4.8
843
(843 betyg)
4.8

Att vara utbytesstudent i Australien är din chans att bli flytande i engelska medan du lär känna ett fascinerande land. Som utbytesstudent i Australien kommer du att få massor av chanser att öva din engelska både i och utanför klassrummet.

Utbytesstudent i Australien

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Australien
Städer: SydneyBrisbanePerth
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Australien
Städer: SydneyBrisbanePerth
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Australien
Städer: SydneyBrisbanePerth
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: Australien
Städer: Sydney

Utbytesår i Australien

Australiens befolkning är öppen och avslappnad och kommer du hit för ett år som utbytesstudent så kommer du snabbt att ha en helt ny, australiensisk umgängeskrets. Som utbytesstudent i Australien kommer du att upptäcka att australiensare älskar att grilla i goda vänners lag, hänga på stranden och surfa eller umgås på ett trendigt café i en storstad som Sydney eller Melbourne. Det öppna landskapet är inspirerande och som gjort för att rida över de oändliga vidderna. Australiens "outback" är full av fårfarmar - somliga av dem är lika stora som små europeiska länder och många är lockade av tanken på att leva cowboyliv på en australiensisk ranch. Andra dras till storstäderna som glittrar som pärlor längs med Australiens sydöstra kust. Stannar du under ett helt utbytesår som utbytesstudent i Australien har du gått om tid att upptäcka landets olika sidor.

Utbytesstudent i Sydney

Lär känna Australiens största stad som utbytesstudent i Sydney. Staden är känd för sin vackra hamn, och du kommer se en hel del av den som utbytesstudent i Sydney. Liv och rörelse i denna stad är nämligen centrerad kring hamnområdena. Som utbytesstudent i Sydney får du chansen att förbättra din engelska i en fantastisk miljö.

Utbytesstudent i Brisbane

Som utbytesstudent i Brisbane kommer du att lära känna den australienska kulturen medan du blir allt mer bekväm med att tala engelska. Brisbane är en gästvänlig stad, som varken är för liten eller för stor. Bli utbytesstudent i Brisbane och upptäck Australien samtidigt som du övar din engelska.

Skräddarsy ditt schema

Som utbytesstudent i Australien, är ditt vardagsliv strukturerat kring undervisning. Beroende på det program du väljer, så kan du ha lektioner hela dagen, eller välja så att du har lektioner på förmiddagarna och fritid till att göra aktiviteter och utflykter på eftermiddagarna. Att vara utbytesstudent i Australien är ett utmärkt tillfälle att lära känna en ny kultur samtidigt som du blir flytande i engelska. Oavsett vilken engelskanivå du ligger på, så kommer du att bli förvånad över hur snabbt du gör framsteg och hur du blir allt mer bekväm med att prata engelska i alla typer av sammanhang.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.