Utbytesstudent

Utbytesstudent i Costa Rica

Utbytesstudent i Costa Rica
4.8
858
(858 betyg)
4.8

Som utbytesstudent i Costa Rica kommer du att lära dig allt om ekoturism och samtidigt förbättra din spanska. Costa Rica är känt för sin fantastiska natur, från kritvita stränder till lummig grön regnskog. Det är också ett surfparadis. Att vara utbytesstudent i Costa Rica är ett perfekt sätt att lära sig mer om detta lands livliga kultur.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Costa Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Costa Rica
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Costa Rica

Utbytesstudent i Costa Rica

Om du vill lära dig spanska, så är det idealt att åka som utbytesstudent till Costa Rica. Våra program varierar i längd, tempo och nivå, så att du kan hitta ett alternativ som passar dig. Oavsett vilket program du väljer, så kommer du att få en hel del fritid till att njuta av den vackra omgivningen som utbytesstudent i Costa Rica. Undervisningen sker i vår egen skola, där lokalinvånarna även tar engelska lektioner. Det innebär att det finns en mix av internationella studenter som lär sig spanska och costaricaner som lär sig engelska. Åk som utbytesstudent till Costa Rica och ta del av en spännande undervisningsmiljö, fantastisk natur och träffa nya internationella vänner!

Boendealternativ i Costa Rica

Välj om du vill bo hos en värdfamilj eller på studenthem under din tid som utbytesstudent i Costa Rica. Om du bor hos en värdfamilj, kommer du kunna öva din spanska både hemma och i skolan. Denna extra träning kommer att hjälpa dig att snabbare ta till dig språket. Väljer du istället att bo på ett studenthem, så kommer du att bo med studenter från hela världen. Vilket ger dig en utmärkt chans att lära känna och bli vän med andra studenter. Oavsett om du väljer att bo i värdfamilj eller på studenthem, så kommer du få massor av tid till att öva din spanska som utbytesstudent i Costa Rica.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.