VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Utbytesstudent i Costa Rica

Som utbytesstudent i Costa Rica kommer du att lära dig allt om ekoturism och samtidigt förbättra din spanska. Costa Rica är känt för sin fantastiska natur, från kritvita stränder till lummig grön regnskog. Det är också ett surfparadis. Att vara utbytesstudent i Costa Rica är ett perfekt sätt att lära sig mer om detta lands livliga kultur.

Utbytesstudent i Costa Rica

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Costa Rica

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Costa Rica

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Costa Rica

Utbytesstudent i Costa Rica

Om du vill lära dig spanska, så är det idealt att åka som utbytesstudent till Costa Rica. Våra program varierar i längd, tempo och nivå, så att du kan hitta ett alternativ som passar dig. Oavsett vilket program du väljer, så kommer du att få en hel del fritid till att njuta av den vackra omgivningen som utbytesstudent i Costa Rica. Undervisningen sker i vår egen skola, där lokalinvånarna även tar engelska lektioner. Det innebär att det finns en mix av internationella studenter som lär sig spanska och costaricaner som lär sig engelska. Åk som utbytesstudent till Costa Rica och ta del av en spännande undervisningsmiljö, fantastisk natur och träffa nya internationella vänner!

Boendealternativ i Costa Rica

Välj om du vill bo hos en värdfamilj eller på studenthem under din tid som utbytesstudent i Costa Rica. Om du bor hos en värdfamilj, kommer du kunna öva din spanska både hemma och i skolan. Denna extra träning kommer att hjälpa dig att snabbare ta till dig språket. Väljer du istället att bo på ett studenthem, så kommer du att bo med studenter från hela världen. Vilket ger dig en utmärkt chans att lära känna och bli vän med andra studenter. Oavsett om du väljer att bo i värdfamilj eller på studenthem, så kommer du få massor av tid till att öva din spanska som utbytesstudent i Costa Rica.